Batman Spor Lisesi'ne ön kayıtlar devam ediyor

2014-2015 Eğitim-Öğretim yılında eğitime başlayacak olan Batman Spor Lisesi'ne ön kayıtlar devam ediyor. 16 Haziran tarihinde başlayan ön kayıtlar, 27 Haziran Cuma gününe kadar devam edecek.     Ön kayıtların ardından...

Google Haberlere Abone ol
Batman Spor Lisesi'ne ön kayıtlar devam ediyor

2014-2015 Eğitim-Öğretim yılında eğitime başlayacak olan Batman Spor Lisesi'ne ön kayıtlar devam ediyor. 16 Haziran tarihinde başlayan ön kayıtlar, 27 Haziran Cuma gününe kadar devam edecek.

    Ön kayıtların ardından aday listelerinin ilanı 30 Haziran ile 4 Temmuz tarihleri arasında yapılacak. Öğrenciler 7-11 Temmuz tarihleri arasında ise sınava tabi tutulacaklar. 11 Temmuz tarihinde de asıl ve yedek listelerin ilanı yapılacak. Sınavı kazanan öğrencilerin, 14-18 Temmuz tarihleri arasında da kesin kayıt işlemleri yapılacak. 18 Temmuz tarihinde boş kontenjan için yedek liste ilanı yapılacak.

    21-23 Temmuz tarihlerinde boş kontenjanlar için ise kesin kayıt işlemleri gerçekleştirilecek. Yetenek sınavında 50 puanın altında puan alan öğrenciler başarısız sayılacak. Kayıt süreci sonunda açık kontenjan kalırsa valiliğin belirleyeceği takvim dahilinde 31 Temmuz - 6 Ağustos tarihlerinde ikinci bir sınav daha yapılacak.

    Batman Spor Lisesi ile ilgili bir açıklama yapan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, spor lisesinin Batman’a hayırlı uğurlu olmasını diledi. Sporun eğitimin olmazsa olmazları arasında yer aldığına vurgu yapan Çelik, Batman Spor Lisesinin açılmış olmasıyla, Batman’da önemli bir eksikliği gidermiş olduklarını ifade etti.

    

CİHAN

Yorumlar