Batman Belediyesi araç filosunu zenginleştiriyor

Batman Belediyesi, İtfaiye ve Mezarlıklar Müdürlükleri'nin ihtiyaç duyduğu iki aracı filosuna kattı. Batman Belediyesi tarafından ilk kez alınan teleskopik bomlu platform aracından sonra şimdi de, itfaiye müdürlüğünün ihtiyaç duyduğu...

Google Haberlere Abone ol
Batman Belediyesi araç filosunu zenginleştiriyor

Batman Belediyesi, İtfaiye ve Mezarlıklar Müdürlükleri'nin ihtiyaç duyduğu iki aracı filosuna kattı.

Batman Belediyesi tarafından ilk kez alınan teleskopik bomlu platform aracından sonra şimdi de, itfaiye müdürlüğünün ihtiyaç duyduğu bir adet Teleskopik bomlu çalışma platformu olan 42 metrelik şnorkel itfaiye aracı ile mezarlıklar müdürlüğünün hizmetine verilmek üzere bir adet cenaze taşıma ve nakil aracı satın aldı. Gültepe Mahallesi'nde bulunan Kadın Spor Kompleksi yanındaki boş bir inşatta satın alınan yeni araçları Belediye eşbaşkan yardımcıları ile birlikte basına tanıtan Belediye Eşbaşkanı Sabri Özdemir, "Batman Belediyesi olarak artan ihtiyaçları karşılamak amacıyla Batman Belediyesinin araç filosunu ve teknik kapasitesini geliştirmeye ve büyütmeye devam edecektir." dedi.

Eşbaşkan Özdemir, "Bu araçları Batman ve Batman halkının hizmetine sunmuş olmanın sevincini yaşıyoruz. Bu ihtiyacı karşılamak için de Allah korusun yarın öbür gün herhangi bir yangın veya olası bir kaza anında acil müdahaleyi yapabilecek, oluşabilecek can ve mal kaybını önleyecek bu yeni itfaiye aracı bir gereklilikti. Biz de bu ihtiyacı karşıladık. Dileğimiz odur ki bu araçlar hiç kullanılmaz, bunları kullanmak zorunda kalacağımız böylesi kötü vakalar yaşanmaz. Fakat ola ki, böylesi bir durumla karşılaşılması durumunda da en son teknolojiyle donatılmış olan bu araçlarımız sayesinde de anında müdahalemizi gerçekleştirebileceğiz. Yine Belediyemiz mezarlıklar müdürlüğüne yeni bir cenaze taşıma ve nakil aracını da burada basın aracılığıyla halkımıza tanıtmak istiyoruz. Kentin nüfusu 400 bini geçti neredeyse. Hepimizin malumu, insanlar doğar, büyür ve ölür. Halkımızın, insanlarımızın o acı günlerinde de Batman Belediyesi olarak en iyi hizmeti yapabilmek için mezarlıklar müdürlüğümüzün makine parkını da bu yeni araçla güçlendiriyoruz. Her iki aracın da Batman ve Batman halkına hayırlı olmasını diliyorum." şeklinde konuştu.

CİHAN

Yorumlar