Batman 1.si Fem Dershanesi öğrencisi

Batman’da YGS sonuçlarında gelenek değişmedi. Batman il 1.si tüm puan türlerinde FEM Dershaneleri öğrencisi Eyüp Averbek oldu.

Google Haberlere Abone ol
Batman 1.si Fem Dershanesi öğrencisi

Batman’da YGS sonuçlarında gelenek değişmedi. Batman il 1.si tüm puan türlerinde FEM Dershaneleri öğrencisi Eyüp Averbek oldu. Batman'da faaliyet gösteren Batman FEM Dershaneleri bu yılda Batman genelinde ilk 10 da 8 öğrenci yerleştirerek başarı geleneğini devam ettirmiş oldu.

Batman FEM Dershaneleri Müdürü Harun Yokuş, "Öğrencilerimizi tebrik ediyor bu başarıda emeği geçen başta öğrenci velileri, okullarındaki değerli öğretmenlerini, idarecilerini ve özellikle de hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan dershanemiz öğretmenlerini tebrik ediyor ve teşekkürü bir borç biliyoruz. Tabi ki heyecan aslında bundan sonra başlıyor. Çünkü önümüzde üniversitemizi ve okuyacağımız bölümü belirleyecek LYS sınavı var. LYS nin sonuca etkisi YGS nin en az iki katı kadar olacağını düşündüğümüzde LYS nin önemini görmüş oluyoruz. Şimdiden LYS girecek tüm öğrencilere başarılar diliyoruz. Unutmayalım ki, sınav maratonunda dersin yanında rehberlikte ön plandadır. Yeni başarıları elde etmek için tüm öğrencilerimizi Batman FEM Dershanesi'ne bekliyoruz." dedi.
CİHAN

Yorumlar