Batıkent’te selin yaraları sarılıyor

Aşırı yağışlardan olumsuz olarak etkilenen Batıkent’te yaralar sarılıyor. Yenimahalle Belediyesi, Batıkent’te su baskınına neden olan sağanak yağışın ardından, temizlik ve ilaçlama çalışması başlattı. Yağmur suyunun getirdiği...

Google Haberlere Abone ol
Batıkent’te selin yaraları sarılıyor

Aşırı yağışlardan olumsuz olarak etkilenen Batıkent’te yaralar sarılıyor. Yenimahalle Belediyesi, Batıkent’te su baskınına neden olan sağanak yağışın ardından, temizlik ve ilaçlama çalışması başlattı. Yağmur suyunun getirdiği çöp, moloz atıkları temizlenirken, haşerelere karşı da önlem alındı.

Hayatı olumsuz yönde etkileyen sağanak yağıştan mağdur olan vatandaşların mağduriyetini gidermek için çalışmalarını hızla sürdüren Yenimahalle Belediyesi, Batıkent’te hummalı bir çalışma yürütüyor. Belediyenin Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı 50 kişilik ekip, bölgede temizlik seferberliği başlatırken, cadde ve sokaklar yağmurla birlikte oluşan çamur ve pislikten arındırıldı.

HAŞERELERE KARŞI İLAÇLAMA

Batıkent’in dört bir yana dağılan temizlik ekipleri, özellikle rögar kapaklarının tıkanması sonucu su baskınlarının yoğun olarak yaşandığı bölgelerde çalışmalarına ağırlık verdi. Bobcat adı verilen temizlik araçları yardımıyla cadde ve sokaklar, eski temiz günlerine dönerken, bir yandan da ilaçlama çalışmaları yapıldı. Semtte ortaya çıkabilecek fare ve böceklere yönelik olarak yapılan ilaçlamalarda binaların bodrum katları ve depolar da unutulmadı. Yenimahalleliler, temizlikten duydukları memnuniyetini dile getirerek belediye çalışanlarına teşekkürlerini sundu.

CİHAN

Yorumlar