Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği’nden Kur’an ziyafeti

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesi tarafından Kutlu Doğum Haftası kapsamında Kur'an-ı Kerim ziyafeti düzenlendi.     Osmangazi Belediyesi Çiftehavuzlar pazar alanında gerçekleştirilen etkinliğe...

Google Haberlere Abone ol
Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği’nden Kur’an ziyafeti

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesi tarafından Kutlu Doğum Haftası kapsamında Kur'an-ı Kerim ziyafeti düzenlendi.

    Osmangazi Belediyesi Çiftehavuzlar pazar alanında gerçekleştirilen etkinliğe AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, BTTDD Bursa Şubesi Başkanı Şükrü Köse, siyasi parti temsilcileri, Batı Trakya’dan gelen misafirler ve vatandaşlar katıldı. Programda, Kuran-ı Kerim’i güzel okuma dünya dereceleri bulunan Adem Bilir, Mehmet Bilir, Fatih Bilir kardeşler ile Salih Akyüz, Ankara Kocatepe Camii Müezzini Furkan Tıraşçı ve Tuna Camii İmamı Lütfi Taşçı Kur’an okudu.

    BTTDD Bursa Şubesi Başkanı Şükrü Köse, şunları dile getirdi: “Bu yıl itibariyle dördüncüsünü düzenlediğimiz Kutlu Doğum Haftası etkinliğine katılım gösteren tüm misafirlerimize selamlarımı iletiyorum. Bu programın düzenlenmesi için haftalardır çalışan çok değerli yönetim kurulu üyelerime, çok değerli Çiftehavuzlar Lokali sorumlusu arkadaşlarıma ve BTTDD gençlik kollarından emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bugün içerisinde, doğumunu kutladığımız sevgili peygamberimizin rehberliğine her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Onu okumaya, anlamaya ve yaşamaya daha çok ihtiyacımız var.”

    Programa katılan vatandaşlara etli pilav, helva ve şerbet ikram edildi. CİHAN

Yorumlar