Başsavcılık, Şamil Tayyar'ı yalanladı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar’ın Başsavcıvekili Zekeriya Öz’ün emniyete girişinin yasaklandığı şeklideki iddiasını yalanlandı.

Google Haberlere Abone ol
Başsavcılık, Şamil Tayyar'ı yalanladı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar’ın Başsavcıvekili Zekeriya Öz’ün emniyete girişinin yasaklandığı şeklideki iddiasını yalanlandı. Başsavcılık, böyle bir yasak konmadığını, böyle bir yasaklama da koyamayacaklarını belirtti.

Tayyar, sosyal paylaşım sitesinde dün yazdığı mesajlarında Öz’ün emniyete girişinin Başsavcılık tarafından yasaklandığını ileri sürmüştü. Tayyar’ın bu iddiası üzerine konu bir çok gazete ve site tarafından da haber yapıldı. Ancak, Tayyar’ın bu iddiası Başsavcılık tarafından yalanlandı. Böyle bir yasak konmadığını belirten Başsavcılık, zaten böyle bir yasak koyamayacaklarını da kaydetti.

Başsavcıvekili Öz de bugün sosyal medyadaki adresinde “Bazıları foseptik çukurunda gezenlerin yalanlarını yazdıkları için ağızları kokuyor. İftiranın kokusu öbür dünya da çıkmaz.” ifadelerine yer verdi.

CİHAN

Yorumlar