Başsavcılardan SATSO'ya veda ziyareti

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Orhan Usta ve Sakarya Bölge İstinaf Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı iken İstanbul Beykoz Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanan Cemil Kuyu, Sakarya Ticaret ve Sanayi.

Google Haberlere Abone ol
Başsavcılardan SATSO'ya veda ziyareti

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Orhan Usta ve Sakarya Bölge İstinaf Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı iken İstanbul Beykoz Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanan Cemil Kuyu, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'a veda ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Sakarya Bölge İstinaf Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Cemil Kuyu, görev süresince kurumlarla iyi diyalog ve sürekli iletişim halinde olduklarını ve bu pozitif sinerjiden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Usta ise Sakarya'da görev yapmaktan ve Sakarya'ya hizmet etmiş olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Sakarya'da görevde bulundukları süre boyunca yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, yeni görevlerinde başarılar diledi. Kösemusul, ziyarette başsavcılara Sakarya ve SATSO anısına yöresel ürünler takdim etti. CİHAN

Yorumlar