Başpehlivan Fatih Atlı'ya Başkan Yılmaz dubleks daire hediye etti

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Edirne'de bu yıl 653.'sü gerçekleştirilen tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan olan Fatih Atlı'ya dubleks daire ve 12 cumhuriyet altını hediye etti. 653.'sü Edirne'de düzenlenen...

Google Haberlere Abone ol
Başpehlivan Fatih Atlı'ya Başkan Yılmaz dubleks daire hediye etti

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Edirne'de bu yıl 653.'sü gerçekleştirilen tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan olan Fatih Atlı'ya dubleks daire ve 12 cumhuriyet altını hediye etti.

653.'sü Edirne'de düzenlenen tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan olan Samsun Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcusu Fatih Atlı ile üçüncü olan Abdullah Güngör, memleketi Samsun’da coşkuyla karşılandı. Coşkulu karşılama töreni sonrası sporcular Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Başkan Yılmaz, iki güreşçiyi belediye binası giriş kapısında, alınlarından öperek karşıladı. Yılmaz, Samsunlu sporcuların tarihe isimlerini yazdırdıklarını belirterek, "Güreşçimiz aldığı başpehlivanlıkla değil efendiliği ile tarihe geçmiştir. Bana göre, Kırkpınar'da bir efendilik abidesi, bu güreşi bu rekabeti alnının akıyla bileğinin gücüyle elde etmiş, hiçbir hile hurda olmaksızın elde etmiş bir sporcumuz olarak Kırkpınar’ın tarihine adını yazdırmıştır." dedi.

Başkan Yılmaz, Kırkpınar Başpehlivanı olan Fatih Atlı'ya 94 metrekare büyüklüğünde dubleks ev ile 12 cumhuriyet altını, üçüncü olan Abdullah Güngör'e de 12 cumhuriyet altını hediye etti.

Öte yandan, Ladik Belediye Başkanı AK Partili Selim Özbalcı geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Ladikli olan Fatih Atlı'ya dubleks ev hediye ettiğini duyurmuştu.

CİHAN

Yorumlar