Başpehlivan Fatih Atlı, Vali Hüseyin Aksoy'u ziyaret etti

653. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Başpehlivanı Fatih Atlı, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy’u ziyaret etti.    Ziyarette başpehlivan Fatih Atlı, spor hayatı ve 653. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri hakkında Aksoy’u...

Google Haberlere Abone ol
Başpehlivan Fatih Atlı, Vali Hüseyin Aksoy'u ziyaret etti

653. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Başpehlivanı Fatih Atlı, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy’u ziyaret etti.

    Ziyarette başpehlivan Fatih Atlı, spor hayatı ve 653. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri hakkında Aksoy’u bilgilendirdi. Samsun’un güreş sporunda efsane sporcular yetiştirmiş bir kent olduğunu kaydeden Vali Aksoy, “Yaşar Doğu, Mustafa Dağıstanlı gibi sporcuları yetiştiren bir kentte şimdi de Türkiye’nin en önemli güreş meydanlarından biri olan Kırkpınar’da başpehlivan olmuş Samsunlu bir güreşçimiz var. Kendisi Ladik ilçemizden. Ben kendisini kutluyor, tebrik ediyorum. Başpehlivanımızın başarısından hepimiz büyük bir sevinç ve gurur duyduk. Güreş sporunun Samsun’da gelişip, gençlerimizin güreş sporunu benimsemesi bakımından bu başarı büyük önem taşıyor. Genç güreşçilerimiz ve güreş sporuna ilgi duyan gençlerimiz Fatih Atlı’yı örnek alıp bundan sonraki spor yaşantılarında bu örnekle yollarına devam edecekler. Ben başpehlivanımızı bu başarısından dolayı tekrar kutluyorum. Onun bu başarısı Samsunumuza büyük bir güç ve onur vermiştir. Kendisine bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum.” dedi.

    Ziyaretin sonunda Hüseyin Aksoy, 653.Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Başpehlivanı Fatih Atlı’ya günün anısına Atatürk Anıtı tablosu hediye etti. Ziyarette Başpehlivanı Fatih Atlı’nın antrenörü Bayram Ertan ve menajeri Metin Çalışkan da hazır bulundu.

CİHAN

Yorumlar