Basketbol Türkiye şampiyonu öğrencileri Bilici’yi ziyaret etti

2013-2014 Eğitim-öğretim yılında Türkiye şampiyonu olan Kükürtlü Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu yıldız erkek basketbol takımı ve okul yöneticileri İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Bilici’yi ziyaret etti.Şampiyon öğrenci ve...

Google Haberlere Abone ol
Basketbol Türkiye şampiyonu öğrencileri Bilici’yi ziyaret etti

2013-2014 Eğitim-öğretim yılında Türkiye şampiyonu olan Kükürtlü Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu yıldız erkek basketbol takımı ve okul yöneticileri İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Bilici’yi ziyaret etti.

Şampiyon öğrenci ve öğretmenlerini tebrik eden İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Bilici, öğrencilerin spor ve sanat dallarındaki başarılarını önemsediklerini söyledi.

Sporcu öğrencilerin özellikle Türkiye ve uluslararası derecileri hedeflemeleri isteyen Bilici, eğitimlerinden sonra da bu uğraşıları profesyonel olarak devam ettirmelerini tavsiye etti.

Bilici, öğrencilere derslerinde esneklik gösterilmesiyle ilgili yönetmelik maddeleri bulunduğunu, okul yöneticilerinin sporcu öğrencilere gerekli yardımda bulunacaklarını kaydetti.

Şampiyon öğrencilerle sohbet edip kendilerine kalem hediye eden Mustafa Bilici, hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

CİHAN

Yorumlar