Başkentten Ebrular Kayseri'de

Ankara Ayşen Avcı Çavdar Ebru Atölyesi tarafından hazırlanan 'Başkentten Ebrular' ebru ve kaatı sergisi düzenlenen törenle açıldı. Büyükşehir Belediyesi başkanlık girişinde düzenlenen törende konuşan Ayşen Avcı Çavdar, sanat hayatını...

Google Haberlere Abone ol
Başkentten Ebrular Kayseri'de

Ankara Ayşen Avcı Çavdar Ebru Atölyesi tarafından hazırlanan 'Başkentten Ebrular' ebru ve kaatı sergisi düzenlenen törenle açıldı.

Büyükşehir Belediyesi başkanlık girişinde düzenlenen törende konuşan Ayşen Avcı Çavdar, sanat hayatını başkentte sürdüren bir grup olarak Kayseri'de sergi açmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, "Gönül dünyamızdan kopan eserlerle Kayserili sanatseverlerin huzurundayız. Bu serginin burada açılmasında destek olan Büyükşehir Belediyesi'ne ve Kayserili sanatçı dostlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın da bu sergiyle Kayseri'nin kültür-sanat hayatına katkı sağlayan Ankara Ayşen Avcı Çavdar Ebru Atölyesi'ne teşekkür ederek, "İnşallah önümüzdeki sene Kaleiçinde, Kayseri Evleri'nde veya daha farklı mekanlarda yeni sergilerde biraraya geliriz." diye konuştu.

Konuşmaların ardından kurdelası kesilerek ziyarete açılan sergide toplam 154 adet ebru ve kaatı çalışması yer alıyor. Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Girişindeki sergi 14 Haziran'a kadar ücretsiz olarak gezilebilecek.

CİHAN

Yorumlar