Başkent'teki sel baskınları Büyükşehir Meclisi'nin gündemine bile girmedi

Ankara’da iki haftadır etkili olan yağmur nedeniyle birçok ev ve işyerini su bastı, caddeler göle döndü, ancak Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında konu gündeme bile gelmedi. Günlerdir sosyal medyada da büyük tartışmalara neden olan...

Google Haberlere Abone ol
Başkent'teki sel baskınları Büyükşehir Meclisi'nin gündemine bile girmedi

Ankara’da iki haftadır etkili olan yağmur nedeniyle birçok ev ve işyerini su bastı, caddeler göle döndü, ancak Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında konu gündeme bile gelmedi. Günlerdir sosyal medyada da büyük tartışmalara neden olan Ankara’daki sel baskınları, Büyükşehir Belediye Meclisi’nde ne muhalefet meclis üyeleri tarafından ne de iktidar partili meclis üyelerince gündeme getirilmedi. Başkent'te hayatı adeta felç eden sel baskınları yerine, hayvan pazarlarının yapılması, yeni daire başkanlıklarının kurulması ile cadde ve sokakların isimlendirilmeleri gibi konular görüşüldü.

İki haftadır Ankara’yı esir alan yağmur nedeniyle oluşan sel ve su baskınları Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Haziran ayı toplantısının ilk gününde gündeme dahi gelmedi. Altyapı eksikliği onlarca evi basan su, caddelere ve sokakları göle çeviren sel ve alt geçitleri adeta denize çeviren yağmur, belediye meclis üyelerinin ilgisini çekmedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek başkanlığında toplanan meclis toplantısında, belediyeye yeni katılan ilçelere yönelik yatırımlara devam niteliğinde kararlara imza atılarak, yeni daire başkanlıkları ve şube müdürlükleri kurulması, büyük yatırımlara hazırlanan ASKİ Genel Müdürlüğü’nün ihtiyaçlarının giderilmesi, Çubuk ve Ahiboz’a yeni hayvan pazarları yapılması gibi konular karara bağlandı.

CİHAN

Yorumlar