Başkent'te sokak ortasında infaz: 1 ölü, 1 yaralı

Ankara’da iki kardeş yol ortasında yürürken, kimliği belirsiz bir kişinin silahlı saldırısına uğradı.

Google Haberlere Abone ol
Başkent'te sokak ortasında infaz: 1 ölü, 1 yaralı

Ankara’da iki kardeş yol ortasında yürürken, kimliği belirsiz bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Hastaneye kaldırılan kardeşlerden 1’i hayatını kaybederken, diğeri ağır yaralandı.

Olay, öğle saatlerinde Çankaya İlk Adım Sokak’ta meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Şerif Göktaş ve Vural Göktaş isimli iki kardeş, yolda yürürken henüz bilinmeyen bir nedenle bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırı sonucu yere yığılan kardeşleri fark eden çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Ankara Hastanesi’ne kaldırılan kardeşlerden Şerif Göktaş’ın hayatını kaybettiği öğrenildi. Özel bir hastaneye kaldırılan ve kafasından yaralanan Vural Göktaş’ın ise hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Sokakta inceleme yapan polis ekipleri 6 adet boş kovan buldu. Ekipler, çevre binalarda bulunan güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Polis, eşkâli belirlenen zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.



CİHAN

Yorumlar