Başkent’te polis ile şüpheli şahıs kovalamacası

Ankara’da kimliği öğrenilemeyen bir şahıs, eğlence merkezi önünde havaya ateş edip aracıyla kaçtı.

Google Haberlere Abone ol
Başkent’te polis ile şüpheli şahıs kovalamacası

Ankara’da kimliği öğrenilemeyen bir şahıs, eğlence merkezi önünde havaya ateş edip aracıyla kaçtı. Şahsın peşine düşen polislerle şüpheli arasında kovalamaca yaşandı. Bir ara sokakta aracı terk edip silahı atan şahıs, girdiği başka bir eğlence merkezinde yakayı ele verdi.

Alınan bilgiye göre, Çankaya Büklüm Sokak’ta bir eğlence merkezi önünde havaya kurusıkı tabanca ile ateş eden şüpheli bir şahıs, 06 GJS 42 plakalı araçla olay yerinden kaçtı. Mobese kameralarından aracı tespit eden polis ekipleri, Atatürk Bulvarı’nda şahsın peşine düştü. Bir süre Atatürk Bulvarı ve ara sokaklarda kaçan şahıs, Cebeci bölgesine geçti. Münzeviler Caddesi üzerinde polisler kaçan araca defalarca dur ikazında bulundu. Polisler daha sonra aracın lastiklerine ateş etti. Patlak lastikle bir süre daha kaçan şahıs, Ankara Adliyesi’nin yanındaki Altınsoy Caddesi’nde aracı terk ederek kaçtı.

Polis ekipleri yaya olarak kaçan şüphelinin peşini bırakmadı. Mobese'den Gençlik Parkı önündeki taksi durağında taksiye bindiği belirlenen şüphelinin Akay Caddesi üzerinde bulunan bir eğlence merkezine girdiği tespit edildi. Bunun üzerine yakın bölgelerdeki polis ekipleri eğlence merkezine girerek şahsı kıskıvrak yakaladı. Üzerinden silah çıkmayan şüpheli, silahını Altınsoy Caddesi üzerinde attığını itiraf etti. Ancak uzun aramalar sonucunda silaha ulaşılamadı. Aracın içinde boş kovan bulundu. Şüpheli, sorgulanmak üzere Çankaya İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. CİHAN

Yorumlar