Başkent’te korkutan yangın: Alevler cep telefonuna yansıdı

Ankara Kızılay’da bulunan Dedeman Otel’in ek binasının çatı katında ziftleme çalışması esnasında yangın çıktı. Metrelerce yükselen yoğun duman kent merkezinde paniğe neden olurken, çatı katındaki alevler bir vatandaşın cep telefonuna...

Google Haberlere Abone ol
Başkent’te korkutan yangın: Alevler cep telefonuna yansıdı

Ankara Kızılay’da bulunan Dedeman Otel’in ek binasının çatı katında ziftleme çalışması esnasında yangın çıktı. Metrelerce yükselen yoğun duman kent merkezinde paniğe neden olurken, çatı katındaki alevler bir vatandaşın cep telefonuna yansıdı.

Yangın, öğle saatlerinde uzun süredir tadilatta bulunan Dedeman Otel’in ek binasında çıktı. İşçilerin ziftleme çalışması yaptığı sırada çıktığı belirtilen yangın bir anda büyüdü.

Kent merkezindeki binadan yükselen yoğun duman, paniğe neden oldu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Çatıda bulunan işçiler, itfaiye ekiplerine yardımcı oldu. Çatıdan, binada kurulan iskeleye inen işçiler buradan, itfaiye erlerine ip uzattı. Uzatılan ipe bağlanan itfaiye hortumu çatı katına çekildi ve yangına müdahale edildi. Müdahalenin ardından yangın kısa sürede söndürüldü. Herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmadı.

Otelin çatı katından yükselen alevler ise bir vatandaşın cep telefonu tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde alevlerle başlayan yangının bir süre sonra yerini yoğun dumana bıraktığı görüldü.

Polis çıkan yangınla ilgili soruşturma başlattı.

CİHAN

Yorumlar