Başkent'te kaza: 1 ölü, 6 yaralı

Ankara'da direksiyon hakimiyeti kaybedilen otomobil park halindeki 8 araca vurduktan sonra yayaya çarptı. Ortalık savaş alanına dönerken yaya hayatını kaybetti, 2'si ağır 6 kişi yaralandı. Kaza, saat 22.00 sıralarında Mevlana Bulvarı, otogara...

Google Haberlere Abone ol
Başkent'te kaza: 1 ölü, 6 yaralı

Ankara'da direksiyon hakimiyeti kaybedilen otomobil park halindeki 8 araca vurduktan sonra yayaya çarptı. Ortalık savaş alanına dönerken yaya hayatını kaybetti, 2'si ağır 6 kişi yaralandı.

Kaza, saat 22.00 sıralarında Mevlana Bulvarı, otogara bağlantı yolunda meydana geldi. Bağlantı yoluna aşırı hızlı şekilde giren Serkan Uzun yönetimindeki otomobil yol kenarında park halinde olan 8 araca vurduktan sonra yolun karşısına geçmeye çalışan bir yayaya çarptı. Aracın vurduğu diğer araçlar da birbirine girdi. Kazada 2’si ağır 6 kişi yaralandı, aracın çarptığı yaya ise olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İlk tedavileri olay yerinde yapılan yaralılar ambulanslarla en yakın hastanelere kaldırıldı. Konya yolunda trafik bir süre kontrollü verilirken polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

CİHAN

Yorumlar