Başkent’te gaz sıkışması sonucu patlama: 2 yaralı

Ankara’nın Sincan ilçesinde bir apartmanın bodrum katında meydana gelen gaz sıkışması sonucu meydana gelen patlamada 2 kişi yaralandı.

Google Haberlere Abone ol
Başkent’te gaz sıkışması sonucu patlama: 2 yaralı

Ankara’nın Sincan ilçesinde bir apartmanın bodrum katında meydana gelen gaz sıkışması sonucu meydana gelen patlamada 2 kişi yaralandı. Zemin katta bulunan dairelerde ise maddi hasar meydana geldi.

    Olay, Plevne Mahallesi Şehit Mehmet Akkaya Sokak 47 numarada meydana geldi. Alınan bilgiye göre, hurda işi yapan Avni Yazarev çok sayıda tüpün bulunduğu bodrum kata indi. Yazarev çalışma yaptığı sırada bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlamada Yazarev ile Suzan Özkoyuncu yaralandı. Patlamanın şiddetiyle üst katta bulunan apartmanların camları parçalandı.

    İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralıları ilk müdahalesinin ardından çevredeki hastanelere kaldırdı. Patlamanın şiddetiyle fenalaşan yaşlı bir vatandaş da hastaneye kaldırıldı.

    İtfaiye ve doğalgaz ekipleri binada inceleme yaptı. Yapılan ilk incelemede patlamanın gaz sıkışması sonucu yaşandığı ifade edildi.

    Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. CİHAN

Yorumlar