Başkent'te 38 kilo uyuşturucu ele geçirildi

Ankara İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri narkotik köpeği Cesur’nda katıldığı operasyonda 38 kilo kubar esrar ele geçirdi. Jandarma ekipleri, Adana'dan Ankara'ya çok miktarda...

Google Haberlere Abone ol
Başkent'te 38 kilo uyuşturucu ele geçirildi

Ankara İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri narkotik köpeği Cesur’nda katıldığı operasyonda 38 kilo kubar esrar ele geçirdi.

Jandarma ekipleri, Adana'dan Ankara'ya çok miktarda uyuşturucu madde getirileceği yönünde aldığı bilgiye istinaden Ankara-Konya karayolu Bala-Karahamzalı köyü yakınlarında uyuşturucu tacirlerine operasyon yaptı. Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan alınan arama kararına istinaden Bala İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş ekipleri ile birlikte yolda tedbir alarak uyuşturucu tacirlerini beklemeye başladı. Bala ilçesi Karahamzalı köyü mevkiinde geçiş yapan şüpheli araçlar durdurularak narkotik detektör köpeği Cesur’un da katıldığı operasyonda her iki araçta da arama yapıldı.

Yapılan arama sonunda 06…..0758 plakalı otomobil bagajında (8) ayrı torba içine gizlenmiş vaziyette 38 Kilo 785 Gram Kubar Esrar maddesi ele geçirildi. Ele geçirilen (38.785) gr Kubar Esrar maddesi Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile araç ile birlikte muhafaza altına alındı. Esrar maddesini Adana ilinden Ankara iline getirdiği tespit edilen C.D. , M.K. , M.P. , A.A. ve H.G. isimli (5) şüpheli gözaltına alınıp haklarında yasal işlem yapılarak Bala C.Başsavcılığına sevk edildi.

CİHAN

Yorumlar