Başkent'te 2 kişinin öldüğü kaza yerinde 'bebek' arandı

Ankara'da aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu gerçekleşen trafik kazasında, 2 kişi ölürken, 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

Google Haberlere Abone ol
Başkent'te 2 kişinin öldüğü kaza yerinde 'bebek' arandı

Ankara'da aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu gerçekleşen trafik kazasında, 2 kişi ölürken, 1'i ağır 2 kişi yaralandı. Araçlardan birinde bebek koltuğunun bulunması üzerine, görevlilerle vatandaşlar araçta ve çevresinde bebek aradı. Kaza mahallinde bebek bulunamadı.

Kaza, Ankara-Eskişehir Yolu'nun Konutkent Kavşağı'nda gece saatlerinde meydana geldi. İddialara göre, Emrah K.'nın kullandığı 06 FT 226, Utku Türkoğlu'nun kullandığı 06 SS 769 ve sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 06 AL 2332 plakalı otomobiller zincirleme kazaya karıştı. Kazadan sonra, ortalık can pazarına döndü. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri araçların içinde sıkışan vatandaşları dışarı çıkardı. Olay yerinde toplanan vatandaşlardan Serap Bilgiç ile Emir Kaya, durumları ağır olan yaralılara ilk müdahaleyi yapmaya çalıştı.

Olay yerine gelen ambulanslar, ağır yaralı haldeki 3 kadını Atatürk Hastanesi Acil Servisi'ne götürdü. 2 kadın, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ölenlerden birisinin Gonca Özsoylu (47) olduğu belirlenirken, diğer ölen kadının kimliği henüz tespit edilemedi. Hastaneye götürülen kadınlardan birinin, trafik ışıklarında beklerken, kazaya karışan araçların çarptığı bir yaya olduğu iddia edildi. Yaralı araç sürücüsü Emrah Koç da aracının içinden çıkartılarak ambulansla Gazi Hastanesi Acil Servisi'ne götürülerek tedavi altına alındı.

Bu arada, olay yerindeki vatandaşlar, 06 AL 2332 plakalı aracın içinde bir bebek koltuğu bulunduğunu farketti. Koltuğun boş olduğunu görenler, bebeği, aracın içinde, altında ve etrafında aradılar. Jandarma, itfaiye ekipleriyle vatandaşların uzun süren aramalarının sonucunda, bebeğe rastlanılmadı.

Kazazedelere ilk yardım müdahalesi yapan Emir Kaya ile Serap Bilgiç, yaralılara suni teneffüs ve kalp masajı yaptıklarını belirterek, "Elimizden geleni yaptık. İnşaallah sonuç alırız. Hayırlı haberlerini bekliyoruz" diye konuştular. Polis ve jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı. CİHAN

Yorumlar