Başkent trafiğine 1 Mayıs düzenlemesi

Başkentte, Sıhhiye ve Tandoğan meydanlarında yapılacak 1 Mayıs kutlamaları için meydanlara çıkan bazı yollar yarın sabah 09.00’dan itibaren araç trafiğine kapatılacak. Ankara Emniyet Müdürlüğü’nün planlamasına göre; 10.00-16.00...

Google Haberlere Abone ol
Başkent trafiğine 1 Mayıs düzenlemesi

Başkentte, Sıhhiye ve Tandoğan meydanlarında yapılacak 1 Mayıs kutlamaları için meydanlara çıkan bazı yollar yarın sabah 09.00’dan itibaren araç trafiğine kapatılacak.

Ankara Emniyet Müdürlüğü’nün planlamasına göre; 10.00-16.00 saatleri arasında; Tren Garı önünde toplanılarak Talatpaşa Bulvarı, Opera Meydanı, Atatürk Bulvarı’nı takiben Sıhhiye Meydanı’na kadar yürümek suretiyle gerçekleştirilecek toplantı ve gösteri yürüyüşü nedeniyle kapatılacak yollar şöyle; Talat Paşa Bulvarı, Ulaştırma Kavşağı ile Hasırcılar Kavşağı arası, Cumhuriyet Caddesi Baruthane Kavşağı, Gar Kavşağı arası, Kazım Karabekir Caddesi, Ulaştırma Kavşağı ile Kazım Karabekir Kavşağı arası kortejin hareketine göre, Atatürk Bulvarı, Osmanlı Kavşağı ile Kızılay Kavşağı arası, Mithat Paşa Caddesi, Necatibey Caddesi.

TANDOĞAN MEYDANI ÇEVRESİNDE KAPALI YOLLAR

Sabah 09.00 ile 17.00 saatleri arasında; Kazım Karabekir Caddesi Ulaştırma Kavşağından Tandoğan Meydanı’na kadar, Ulaştırma kavşağı Tandoğan istikametine dönüş varyantları, Celal Bayar Bulvarı Kazım Karabekir Caddesi’ne giriş varyantları, Beşevler Kavşağı Dö Gol Caddesi girişi, Anıt Caddesi ile Tandoğan Meydanı Gazi Mustafa Kemal Bulvarı Ankaray Maltepe Durağı arası ile Tandoğan Meydanı’na açılan cadde ve sokaklar miting süresince araç trafiğine kapatılacak.

CİHAN

Yorumlar