"Başkanlarımın, yönetimlerinin değil esnafın yanında olacağım"

Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği başkan adayı Hacı Eyüp Güler, Bafra Şehir Kulübü'nde Samsun ve ilçelerindeki oda başkanlarıyla yemekte bir araya geldi. Samsun ve ilçelerindeki oda başkanlarının ve yönetimlerinin katıldığı...

Google Haberlere Abone ol
"Başkanlarımın, yönetimlerinin değil esnafın yanında olacağım"

Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği başkan adayı Hacı Eyüp Güler, Bafra Şehir Kulübü'nde Samsun ve ilçelerindeki oda başkanlarıyla yemekte bir araya geldi.

Samsun ve ilçelerindeki oda başkanlarının ve yönetimlerinin katıldığı yemeğin açılış konuşmasını Bafra Lokantacılar Odası Başkanı Doğan Karafazlıoğlu katılımcılara teşekkür etti.

Hacı Eyüp Güler ise konuşmasında, “ Burada saydığım kadarıyla 41 oda başkanımız bulunmaktadır. Yola çıktığımızda da 38 oda başkanımız buradaydı. Bu akşam 45 odanın 41’inden destek gördük. Onun haricinde de şuanda yanımızda bulunmayan odalardan da bize destek bulunmaktadır. Bu da bizi memnun ediyor ama Bafra’daki bu coşkuyla zannedersem Birlik Başkanımız sayın Metin Genççakır’a yapılan ihanetin hesabını soruyorsunuz. Ben bunu tahmin ediyorum. Çünkü tüm katılımları ile Bafralılar burada. Şunu unutmayın sizleri layığı ile temsil edeceğim. Samsun Esnaf Odaları Birliği’nin Türkiye’de en iyi birlik olması yönünde çalışacağıma sizlere söz veriyorum. Sizleri utandırmayacağım, hiçbir çözümsüz problem bırakmayacağız ve her zaman sadece Başkanlarımın ve yönetimlerinin değil delegelerinde esnaflarında yanında olacağımıza söz veriyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından düzenlenen adaylık yemeğinde davetliler canlı müzik eşliğinde eğlendi. Başkan Adayı Hacı Eyüp Güler masaları tek tek dolaşarak davetlilere teşekkür etti. CİHAN

Yorumlar