Başkanlar mazbatalarını aldı

Mahalli idare seçimlerini kazanan AK Partili Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Aziziye Belediye Başkanı Cevdet Orhan ile Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, İl ve ilçe Seçim Kurulu'ndan mazba.

Google Haberlere Abone ol
Başkanlar mazbatalarını aldı

Mahalli idare seçimlerini kazanan AK Partili Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Aziziye Belediye Başkanı Cevdet Orhan ile Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, İl ve ilçe Seçim Kurulu'ndan mazbatalarını aldı.
    
    Yakutiye Belediye Başkanı ile meclis üyeleri mazbatalarını Yakutiye İlçe Seçim Kurulu Başkanı Erol Ofluoğlu'nun elinden aldı. Ofluoğlu, hayırlı olsun dileklerini sundu. 2 dönem üst üste aynı göreve seçilen Korkut, öğleden sonra ilçe seçim kurula giderek mazbatasını aldı. İlçe Seçim Kurulu Başkanı Ofluoğlu, mazbatayı verirken güzel hizmetler temennisinde bulundu.

    Ali Korkut, teşekkür ederek kaldıkları yerden daha güzel hizmetler için devam edeceklerini söyledi. Ali Korkut, mazbatasını aldıktan sonra Aziziye İlçe Belediyesi ile Büyükşehir Belediye Başkanı'nın devir teslim törenlerine katıldı. Korkut, ardından Yakutiye Belediyesi'ne geldi. Belediye girişinde kompeti yağmuruyla karşılanan Ali Korkut, personel ve sevenlerinin alkışları arasında makamına geçti.

    Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Aziziye Belediye Başkanı Cevdet Orhan ile Palandöken Belediye Başkanları'da mazbatalarını aldı. Mazbatasını alan Sekmen'in yarın makam koltuğuna oturup, çalışmalarına başlayacağı belirtildi. CİHAN

Yorumlar