Başkan Zeydan Karalar asfalt çalışmalarını denetledi

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte Seyhan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağılı asfalt ekipleri çalışmalarına hız verdi. Seyhan ilçesine bağlı ara sokaklarda asfalt çalışması yapan belediye ekiplerini ziyaret eden Başkan Zeydan...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Zeydan Karalar asfalt çalışmalarını denetledi

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte Seyhan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağılı asfalt ekipleri çalışmalarına hız verdi. Seyhan ilçesine bağlı ara sokaklarda asfalt çalışması yapan belediye ekiplerini ziyaret eden Başkan Zeydan Karalar işçilere ayran ikram etti.

Asfalt ekibinde görev yapan işçilerin zor şartlarda çalıştığını belirten Başkan Karalar, "Belediyelerde en zor işlerden biri asfaltlama. Hele ki Adana'nın sıcağında yapılıyorsa bu işte çalışanları takdir etmek gerekli. Seyhanlı vatandaşlarımız bizlerden hizmet bekliyor. Yollarımızın durumu hiç iyi değil bu bağlamda hızlı çalışıp biran önce vatandaşları rahatlatmamız gerekli. Yolları çukursuz bir mahallede yaşamak herkesin hakkı. Bizler sizlerin emek gücünüz ile bu işi bir an önce bitireceğiz. Önemli bir iş yapıyorsunuz halka hizmet ediyorsunuz. Hepinize teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Akkapı Mahallesi'ndeki çalışmalarla ilgili bilgide alan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, vatandaşlarla bir süre sohbette etti. Vatandaşlar yapılan çalışmalardan dolayı mutlu olduklarını belirtirken Başkan Karalar'a teşekkür etti.

CİHAN

Yorumlar