Başkan Yılmaz, Salıpazarı ve Ayvacık ilçelerini ziyaret etti

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Salıpazarı ve Ayvacık ilçelerini ziyaret ederek ilçelerin yöneticileri ile bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Yılmaz, Salıpazarı ve Ayvacık ilçelerini ziyaret etti

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Salıpazarı ve Ayvacık ilçelerini ziyaret ederek ilçelerin yöneticileri ile bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi üst düzey yöneticilerinin de katıldığı ziyaretler sırasında ilçelerdeki önemli sorunlar masaya yatırıldı.

Başkan Yılmaz, 29 Mart 2014 yerel seçimlerinden sonra Samsun Büyükşehir Belediyesi yetki alanlarına girecek ilçeleri ziyaret ederek, öncelikli ve acil çözümlenmesi gereken problemleri masaya yatırdıklarını ifade etti. Yılmaz, “Biz zaten daha önce yapmış olduğumuz çalışmalarla kendimize bir yol haritası belirlemiş ve yeni sürece daha hazırlıklı başlamak adına gereken adımları atmıştık. Şimdi ilçelerimizi bir kez daha ziyaret ederek seçimlere kadar ve daha kısa vadede acil olan sorunlara nasıl müdahale edebiliriz, ilçe yetkilileri ve yöneticileri ile bunu konuşup istişare ediyoruz. İnşallah gelecek yeni dönem tüm vatandaşlarımızın daha yakın, iyi ve kaliteli hizmet alabilecekleri bir dönem olacak. Kimsenin endişesi olmasın.” diye konuştu.

İlçelerdeki toplantılara Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, il genel meclisi ve ilçe belediye meclisi üyeleri ile ilçelerin özel idare yöneticileri katıldılar. CİHAN

Yorumlar