Başkan Yılmaz: Halkla iftar açmak, duyguların en güzeli

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, partisinin İl Başkanlığı’nın ilk ilçe iftarı olan Ondokuzmayıs ilçesi toplu iftar programına katıldı. İftar programında vatandaşlara hitap eden Başkan Yılmaz, bereket ve esenlik...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Yılmaz: Halkla iftar açmak, duyguların en güzeli

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, partisinin İl Başkanlığı’nın ilk ilçe iftarı olan Ondokuzmayıs ilçesi toplu iftar programına katıldı. İftar programında vatandaşlara hitap eden Başkan Yılmaz, bereket ve esenlik dolu bir Ramazan geçirmeleri temennisinde bulundu.

    İlçenin merkez camii önündeki alanda düzenlenen Ondokuzmayıs toplu iftar programına Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın yanı sıra partililer katıldı. İftar programında konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, halkla birlikte iftar açmanın duyguların en güzeli olduğunu söyledi. Başkan Yılmaz, "Ondokuzmayıs ilçemizin değerli insanları. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Hepimizin evinde bir tas çorbası, bir dilim ekmeği var. İftarını açabileceği imkanı var. Ama bu akşam davetimize icabet ettiniz, bizi kırmadınız. Birlikte iftar yapma imkanını bize verdiniz. Allah hepinizden razı olsun." dedi.

    Ortaya çıkan tablodan dolayı büyük bir huzur ve mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Yılmaz, "Buradan ortamı ve sahayı izlerken bu tablodan ötürü büyük bir mutluluk ve huzur duyuyorum. Bu güzelliği paylaşmak herhalde Ramazan’ın paylaşım duygusuna verdiği katkıyı hissetmek herhalde duyguların en güzeli. Allah hepinizden razı olsun. Ramazan’ınız mübarek olsun. Ramazan akşamlarında birlikte olmak dileğiyle Allah’ım hayırlı gelecekler nasip etsin. Geceniz mübarek olsun. Bereket ve esenlik dolu ramazan geçirmenizi diliyorum." ifadelerini kullandı.

    Ondokuzmayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu ve ilçe halkı ile Mevlana Çay Ocağı’nda çay içip vatandaşlarla sohbet eden Yılmaz, teravih namazının ardından vedalaşarak ilçeden ayrıldı. CİHAN

Yorumlar