Başkan Yılmaz, doğup büyüdüğü beldede hemşehrilerine seslendi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, seçim kampanyası kapsamında gittiği Çarşamba'nın Dikbıyık beldesinde dostları, arkadaşları ve akrabaları tarafından karşılandı.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Yılmaz, doğup büyüdüğü beldede hemşehrilerine seslendi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, seçim kampanyası kapsamında gittiği Çarşamba'nın Dikbıyık beldesinde dostları, arkadaşları ve akrabaları tarafından karşılandı. Sokaklarında bisiklet sürüp koşuşturduğu beldesinde sevenlerine hitap etmekten büyük gurur ve mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Yılmaz, seçimden sonra Samsun'u hızla kalkınan bir sürece sokacağını söyledi.
Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Turan Çakır, Dikbıyık Belediye Başkanı Kemal Ayan, Çınarlık Belediye Başkanı Nihat Soğuk, Hürriyet Belediye Başkanı Mehmet Aydın ve Dikbıyık Eski Belediye Başkanı Davut Sancar'ın katıldığı belde mitinginde hemşehrilerine hitap eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a belde halkı büyük ilgi gösterdi. Dikbıyık Belediye Spor Başkanı İsa Kontbay ile sporcular, Başkan Yılmaz'a miting öncesinde ismi yazılı 55 numaralı takım formasını hediye etti.
'Destek Halktan, Hizmet Yusuf Ziya Yılmaz'dan' yazılı pankart açan Dikbıyıklılara kendisine gösterdikleri büyük ilgiden dolayı teşekkür eden Başkan Yılmaz, “İnsanın doğup büyüdüğü, çocukluluğunun geçtiği, bisiklet sürüp sokaklarında koşuşturduğu yerde otobüsün üzerine çıkıp konuşma yapması insana gurur, onur veriyor. Gurur veren bir şey daha var. O da kendi yakınları, büyükleri, akrabaları, arkadaşları tarafından sevilip takdir edilmesi de her faniye nasip olmayacak şekilde destek görmesi de başka bir mutluluk. 15 yıllık belediye başkanlığı süresince herkesin istediğini yapamamış olabilirim.Ama elimden gelen tüm gayreti gösterdim. Babamın ve büyüklerimin kemiklerini sızlatmayacak şekilde mücadele verdim. Bir dönem daha devam edip, hayalimdeki projeleri hayata geçirerek Samsun'a hizmet etmenin mutluluğu ile yaşayayım istedim. Evladınız olarak hizmetinizdeyim. Afra tafra ile işimiz yok. Ağalık beylikte gözümüz yok. Sizin için hizmetkar olmayı yüreğime koyarak karşınıza çıktım.'' diye konuştu.

ŞEHRİN SAAT SARKACINI DÖNER HALE GETİRECEĞİZ
Samsun ekonomisini saat sarkacına benzeten Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, '' Şehir geliştikçe oteller, alışveriş merkezleri, hastaneler, üniversiteler, kamu ve özel sektör yatırımları bir çok sayıda hizmet, onu takip ediyor. Samsun'da bu sarkacı süratle döner hale getiremedik ama sarkaç son noktaya doğru geldi. Sarkaç artık tur atar hale geldi. 30 Mart seçimlerinden sonra bu sarkacı Allah'ın izniyle fırdöndü diye döndüreceğiz. Samsun'u bir kartopunun giderek büyümesi gibi büyüyen, gelişen ve kalkınan bir sürece sokacağız. Bununda ilgili projeler, hesaplar, kitaplar yapıldı. Hepsiyle ilgili projeler çantamın içinde duruyor. Seçimden iyi bir sonuçla çıkarsak Başbakanımın karşısına çıkıp projelerimizi insanlarımıza anlattık, sözünü verdik. Şimdi sizden destek bekliyoruz diyeceğim. O da verecek. Hızlı şekilde Samsun'un sarkacını tıkır tıkır döndürmeye söz veriyorum. Bunu başaracağız. Ama biraz gayret gerekiyor.'' şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar