Başkan Yılmaz, Dededağı köylüleriyle buluştu

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra ilçesi ziyareti kapsamında Dededağı köyündeki vatandaşlarla buluştu.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Yılmaz, Dededağı köylüleriyle buluştu

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra ilçesi ziyareti kapsamında Dededağı köyündeki vatandaşlarla buluştu. Köy halkının yoğun ilgi gösterdiği ziyarette Yılmaz, kıraathanede vatandaşlara hitap etti. Hava soğuk olmasına rağmen kıraathaneye sığmayanlar dışarıda bekledi. İlgi ve destekten dolayı Dededağlılara teşekkür eden Başkan Yılmaz, "Dededağı bizleri böyle coşkulu karşıladıktan sonra burada akan suları durdururum. Elimden gelen her şeyi yapacağım. Öncelikle sorunlarınızı ve taleplerinizi, liste hazırlayıp muhtarımız aracılığıyla bize ulaştırın. İhtiyaçlarınızı önem derecesine göre acil olanlardan başlayarak, sırasıyla süratle çözüme kavuşturacağız. Bunu sizlere söz veriyoruz." dedi.

İlçedeki son ziyaretini Bafra Alaçamlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne yapan Başkan Yılmaz, Dernek Başkanı olan güreş ağası işadamı Şükrü Büyüker’in misafiri oldu. Yoğun katılımlı sohbette, birlik ve beraberliklerini sürdürmelerini istedi. Vatandaşların toplu taşıma projesi yönündeki sorularına ise şöyle cevap verdi: "Tekkeköy’e 35 bin kişilik büyük stadyum yapılıyor. Bu stadyuma gidecek güzergâha tercihli yol yaparak metrobüs çalıştıracağız. Shell kavşağını, Tekkeköy’e metrobüsle bağlayacağız, çünkü bu büyük ihtiyaç olacak. Bu yıl sonuna kadar bitireceğiz. Yıl sonunda metrobüs hattını çalıştıracak hale geleceğiz. 2015-2016’da da gücümüzün büyük kısmını köylerimizde kullanmak üzere imkanlarımız ölçüsünde raylı sistem, üniversite son durağından Taflan’a kadar metrobüs yolunu yapmayı düşünüyoruz. Metrobüsün yetersiz kalmasından sonra raylı sistem yatırımına başlayabiliriz." CİHAN

Yorumlar