Başkan Yılmaz: Biz büyük projelerin tasarımcısıyız

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, kendisini hizmete adayan ve hizmetin odağına da insanı koyan bir siyasi anlayışın temsilcisi olduklarını söyleyerek, “Biz büyük projelerin, büyük projeksiyonların işçisiyiz.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Yılmaz: Biz büyük projelerin tasarımcısıyız

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, kendisini hizmete adayan ve hizmetin odağına da insanı koyan bir siyasi anlayışın temsilcisi olduklarını söyleyerek, “Biz büyük projelerin, büyük projeksiyonların işçisiyiz.” dedi.

Yılmaz partisi tarafından İlkadım ilçesi Kalkanca Mahallesinde düzenlenen açık hava toplantısına katılarak hemşehrilerine seslendi.
Başkan Yılmaz burada yaptığı konuşmada ideolojiden ziyade hizmeti ön plana aldıklarını ve hizmetin odağına da insanı koyduklarını belirtti. Yılmaz, “Her şeyde insanı için düşünen, insanın mutluluğu ve insanın konforunu düşünen bir zihniyetin, bir hizmet felsefesinin harekete geçirdiği bir büyük aksiyon hareketidir AK Parti. Bizler de bu hareketin neferleriyiz. Biz büyük projelerin, büyük projeksiyonların tasarımcısıyız. Bunları planlıyoruz, kaleme döküyoruz, ondan sonra da bunları hayata geçirme yolunda adım adım düğmelere basarak bunları hayata geçiriyoruz.” diye konuştu.

"KİMSE BENİM AYRANIM EKŞİ DEMEZ"
Kendilerini iş ve aksiyon insanları olarak tanımlayan Başkan Yılmaz, konuşmasına şöyle devam etti, “Bizler insanımızın hayatının konforunu yükseltmeye kendimizi adamış insanlarız. Bunu bilmenizi istiyoruz. Bu otobüslerin üzerine çıkıp da kimse burada benim ayranım ekşi benim size yapacağım bir hizmet yok demez. Tabii ki burada yaptıklarını anlatacak olan bir kimsenin de bugüne kadar yaptığı bir şeylerin olması lazım. Yıllardır bu şehre hizmet etmekte olan insanların yaptıklarını yok sayarak ve onların üzerinden siyaset yapmaya çalışmak gibi bir siyaset anlayışı bizim işimiz değil. Bu tarz siyaseti biz kendimize yakıştıramıyoruz. Biz hizmetlerimizi konuşuyoruz, hizmetlerimizi konuştukça da insanlarımızın bize olan teveccühleri daha da büyüyor. Her gün daha yükselen bir grafikle Samsunumuzu 2019 yılına dolu dizgin taşıyor, dolu dizgin koşturuyoruz 31 Mart sabahından itibaren İlkadım’da Erdoğan Bey beyin eksikliğini de giderip Erdoğan Bey’i de bu hizmetin bir halkası haline getirdiğinizde siz, bizi artık bu hizmet yarışında kimse tutamaz. Yeter ki siz bizi yanyana getirin, gerisini bize bırakın.
CİHAN

Yorumlar