Başkan Yılmaz: Atakum 19 Mayıs’la sahilden birleşecek

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Kurupelit’ten Taflan'a kadar ulaşan sahil yolunun 19 Mayıs Kuş Cenneti ile birleşip Türkiye’deki en uzun gezilebilir sahil bandı olacağını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Yılmaz: Atakum 19 Mayıs’la sahilden birleşecek

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Kurupelit’ten Taflan'a kadar ulaşan sahil yolunun 19 Mayıs Kuş Cenneti ile birleşip Türkiye’deki en uzun gezilebilir sahil bandı olacağını söyledi.

Seçim çalışmalarına ve ziyaretlerine devam eden başkan Yılmaz, Atakum Körfez Mahallesi'nde esnafları gezdi, Samsun Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ile Büyükşehir Belediyesi Doğal Taş Elemanları Fabrikasını ziyaret etti. Ziyarete Başkan Yılmaz, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Turan Çakır, AK Parti İl Kadın ve Gençlik Kolları yöneticileri, bazı yönetim kurulu üyeleri ve partililerle birlikte Atakum ilçesindeki programa katıldı.

Körfez Mahallesi'nde esnafları gezerek sohbet eden ve seçimlerde hem kendisini hem de İshak Taşçı’yı ayırmadan desteklerini isteyen Başkan Yılmaz, "Bu seçimde birlik ve beraberlik içinde bizi sandıktan en güçlü şekilde çıkartacağınızı ümit ediyorum. Biz Atakum’u daha da güzelleştirip adeta Türkiye’de herkesin bilip tanıdığı, gelip görmek isteyeceği bir ilçe haline getirmeyi hedefliyoruz. Şu anda devam eden Taflan’a ulaşmak üzere olan sahil yolumuzun devamı inşallah 19 Mayıs ilçesinde Kuş Cenneti ile birleşecek. Böyle bir sahil bandı hiçbir yerde yok. Bandırma Müze Gemisi'nin oradan otobüslere binen bir turist kafilesi hiçbir engelle karşılaşmadan sahilden Kuş Cenneti’ne kadar gidebilecek. Bu güzergah gerçek bir turizm destinasyonu haline gelecek. Herkes burayı konuşacak.” dedi.

Başkan Yılmaz ve beraberindekiler daha sonra Atakum’da bulunan Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’ne geçerek görevleri başındaki genç polis memurları ile bir araya geldi. Polislerle sohbet eden ve işlerinde kolaylıklar dileyen Yılmaz, “Sizlerin zor şartlar altında ve özveri ile görev yaptığınızı biliyorum. Allah hepinize sağlık ve başarılar versin.” diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi Doğal Taş Elemanları Fabrikası ziyaretinde Başkan Yılmaz, işçilere Atakum Belediye başkan adayı İshak Taşçı'yı tanıttı. Atakum’da ve başka ilçelerde yapılacak birçok çalışmada bu fabrikada kendileri tarafından üretilen malzemenin kullanılacağını belirten Yılmaz, “Burada ürettiğimiz güzelim doğal taşları farklı şekil ve renklerde işleyerek özellikle turizm yatırımına önem verdiğimiz yerlerde kullanmayı planlıyoruz. Onun için burası benim için önemli bir üretim alanı. Burasını önemsiyorum ve sizlere de göstermek istedim.” şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar