Başkan Yazgı, engelli vatandaşı sevindirdi

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, esnaf ziyareti sırasında kendisinden tekerlekli sandalye isteyen bir engellinin isteğini geri çevirmedi. Başkan Yazgı’nın talimat üzerine engelli Cumali Çağlayan'ın isteği anında yerine getirildi.Milletvekili..

Google Haberlere Abone ol
Başkan Yazgı, engelli vatandaşı sevindirdi

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, esnaf ziyareti sırasında kendisinden tekerlekli sandalye isteyen bir engellinin isteğini geri çevirmedi. Başkan Yazgı’nın talimat üzerine engelli Cumali Çağlayan'ın isteği anında yerine getirildi.

Milletvekili İlknur İnceöz, AK Parti İl Başkanı M. Fatih Yıldırıcı ve beraberindeki ekip ile birlikte kapalı çarşı esnafını ziyaret eden Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, ziyaret esnasında engeli Cumali Çağlayan ile karşılaşarak bir süre sohbet etti. Engelli Cumali Çağlayan kendisi için Başkan Yazgı’dan tekerlekli sandalye istedi. Başkan Yazgı, hemen tekerlekli sandalye getirilmesi konusunda görevlilere talimatı verdi. Daha sohbet sürerken tekerlekli sandalye kapalı çarşıya getirildi. Başkan Yazgı, kendi eliyle engelli vatandaşa tekerlekli sandalyesini teslim etti.

Bu duruma çok sevinen engelli Cumali Çağlayan, “Başkanım isteğimi hiç sorgulamadan yerine getirdiniz. Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun sizden” diyerek memnuniyetini dile getirdi. Başkan Yazgı tebessüm ederek engelli Çağlayan’a sarıldı ve “Engelli kardeşlerimize sahip çıkmak hepimizin görevi olmalı. Çünkü sizler bu toplum ayrılmaz birer parçasısınız. Bizde bundan hareketle bu isteği derhal yerine getirmiş olduk.” diye konuştu. CİHAN

Yorumlar