Başkan Yaşar’dan Bayram mesajı

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Yaşar, Ramazan Bayramı’nın sevgi, barış ve kardeşliğe vesile olması temennisinde bulunarak, “Kardeşlik, barış, huzur ve dayanışma duygusunun...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Yaşar’dan Bayram mesajı

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Yaşar, Ramazan Bayramı’nın sevgi, barış ve kardeşliğe vesile olması temennisinde bulunarak, “Kardeşlik, barış, huzur ve dayanışma duygusunun en fazla yaşandığı bir Ramazan ayını daha geride bırakarak Ramazan Bayramı’na kavuştuk. Ramazan Bayramı’nın ülkemize ve milletimize huzur ve mutluluk getirmesini birlik ve dirliğimize vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Filistin’de yaşanan olaylara dikkat çeken Yaşar, “Millet olarak birlik ve beraberliğimizin huzur sofralarında pekiştiği Ramazan ayı maalesef çevremizde bulunan İslam ülkelerinin içinde bulunduğu durum nedeniyle buruk geçti. Tüm İslam coğrafyasının ve tüm insanlığın huzura kavuşmasını ve en az bizim kadar barış, kardeşlik ve demokrasi içinde yaşamalarını ve akan kanın biran önce durmasını diliyorum.” diye ifade etti.

CİHAN

Yorumlar