Başkan Yaşar Twitter’da dünya ünlüsü oldu

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, sosyal paylaşım sitesi Twitter’da Trend Topic (TT) oldu.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Yaşar Twitter’da dünya ünlüsü oldu

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, sosyal paylaşım sitesi Twitter’da Trend Topic (TT) oldu.
Başkan Yaşar, Hizmetİçin FethiYaşar tabelasıyla Dünya, Türkiye ve Ankara’nın gündemine oturdu. Yaşar hem Türkiye’de hem de dünyada ilk 10’a girdi. Türkiye sıralamasında 6. olan Yaşar, dünyada ise 9. sıraya yerleşti.

Geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından belediye başkanı adaylığı resmen açıklanan Fethi Yaşar’a destek artıyor. Yaşar, sosyal paylaşım sitesi Twitter’da en çok konuşulan isimler arasına girdi.
Sosyal medyayı en iyi kullanan belediye başkanları arasında yer alan Yaşar, günlük faaliyetlerini Twitter’daki takipçileriyle paylaşıyor. Yenimahalle’nin sokaklarını arşınlayarak vatandaşın taleplerini dinleyen ve çözüm üreten Yaşar, takdir görüyor.

Başarının ekip işi olduğunu dile getiren Başkan Yaşar, kendisini destekleyen herkese teşekkür etti. Twitter’da en çok konuşulan ilk 10 isim arasına giren Yaşar, “Başarımız bir kez daha kanıtlandı. Gurur duyarak bildirmek istiyorum ki özverili çalışmalarıyla tabelamız dünya, Türkiye ve Ankara gündemine girdi. Kolektif çalışmayla neler yapılabileceğini herkese kanıtladık. Doğru ve dürüst hizmet anlayışını benimsedik. İnsanları ötekileştirmedik ve sözlerimizin arkasında durduk. Başkalarının listeye para verip reklam ve sponsorlu girmesine rağmen bizim sadece gönüllülerimizle listeleri alt üst etmemiz ise çok daha büyük bir başarıdır. Birlikte çalıştığım mesai arkadaşlarıma ve desteklerini esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.
CİHAN

Yorumlar