Başkan Yaşar, tribün liderleriyle buluştu

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Beşiktaş Spor Kulübü’nün doğum günü olan 19.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Yaşar, tribün liderleriyle buluştu

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Beşiktaş Spor Kulübü’nün doğum günü olan 19.03 tarihinde Beşiktaş Taraftar Grubu Çarşı Ankara Tribün liderleriyle kahvaltıda bir araya geldi.

    5 yıl boyunca Yenimahalle’de gerçekleştirilen spor faaliyetlerini tribün liderlerine tanıtan Yaşar, liderlerin de takdirini kazandı. Ligin durumu hakkında liderlerle koyu sohbet eden Yaşar’a Çarşı Taraftar Grubu da tam destek verdi.

    Aslen Afyonkarahisarlı olan Yaşar’a, bir de adının yazılı olduğu 03 numaralı Beşiktaş forması hediye edildi.
Yaşar’ın yanı sıra CHP Yenimahalle ilçe Başkanı Ali Buçan, Çarşı Ankara Tribün Liderleri Sancar Eskin, Cemal Durmuşoğlu, Aytekin Genç, Abdurrahman Yiğittekin ve Genco Tufan Kaplan’ın katıldığı kahvaltıda Yenimahalle Belediyesi’nin spor alanında yaptığı faaliyetler de tanıtıldı.

    Beşiktaş Spor Kulübü’nün 111’inci doğum gününü kutlayarak, ligde başarılar dileyen Yaşar, “Her takıma eşit mesafede duruyoruz. Taraftarların hepsini kucaklıyoruz. Sporun insan hayatında büyük yeri olmalı. Bir takıma bu kadar gönül veren insanları görünce gerçekten mutlu oluyorum. Takımının kazandığında insanın neler hissettiğini biliyorum. Futbol insanları mutlu etmeye yetecek bir sebep.” diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar