Başkan Yaşar: Siyaset değil, iş yapmaya geldik

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, yeni dönemde daha çok çalışıp daha başarılı hizmetler yapacaklarını söyledi. Yaşar, “Halkımızın bize verdiği güvene layık olmak için var gücümüzle çalışıp Yenimahallelilere borcumuzu...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Yaşar: Siyaset değil, iş yapmaya geldik

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, yeni dönemde daha çok çalışıp daha başarılı hizmetler yapacaklarını söyledi.

Yaşar, “Halkımızın bize verdiği güvene layık olmak için var gücümüzle çalışıp Yenimahallelilere borcumuzu ödeyeceğiz. Bu dönemde de oy veren, vermeyen herkesi kucaklayacağız. Biz bu makama siyaset yapmak için değil, iş yapmak için geldik.” dedi.

Yaşar, Batı Ankara Girişimci ve Sanayici İş Adamları Derneği (BAGİAD) ve Elektrik Malzeme Satıcıları İş Adamları Derneği’nden (EMSİAD) başkan ve yöneticileri makamında ağırladı.

“TECRÜBELER HİZMETE DÖNECEK”

İl olarak BAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bahri Küpeli ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile görüşen Yaşar, seçim çalışmalarında kendisine verdikleri destek için BAGİAD yönetimine teşekkür etti. Yeni dönem projelerinden de bahseden Yaşar, geçen dönem ufkunun genişlediğini ve tecrübe kazandığını belirterek, bu tecrübe ile yeni hizmet döneminde daha güzel işlere imza atacaklarına vurgu yaptı.

YENİMAHALLE’DE KADINLAR GÜVENDE OLACAK

Yenimahalle Belediyesi’nin Ankara Barosu ile işbirliği içinde Ankara’nın en büyük Kadın Sığınmaevi’ni inşa ettiğini belirten Yaşar, bu projenin 2 ay içinde hayata geçeceğini sözlerine ekledi.

BAGİAD Başkanı Bahri Küpeli ise yönetim kurulu üyelerini tanıtarak çalışmaları hakkında Yaşar’a bilgi verdi. BAGİAD’ın şiddet gören kadınların istihdamına yönelik bir projesi olduğunu belirten Küpeli, Yenimahalle Belediyesi ile iş birliği içinde çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

BİR ZİYARET DE EMSİAD’DAN

Yaşar’ın bir diğer ziyaretçileri EMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Soylu ve yönetimi oldu. Yaşar’a başarı dileyen Soylu, çalışmaları hakkında da bilgiler verdi.

Yaşar ise Yenimahalle Belediyesi’nin ilçedeki parklarda tasarruf açısından büyük önem taşıyan LED ve güneş enerjili aydınlatma sistemi kullandığını hatırlatarak, bu yolla yüzde 75 oranında tasarruf sağlandığını söyledi. Şu ana kadar ilçe sınırlarında 92 parka LED aydınlatma, 76 parka ise güneş enerjili aydınlatma sistemi yerleştirdiklerini kaydeden Yaşar, bu sistemi tüm parklarda uygulamayı hedeflediklerini anlattı. CİHAN

Yorumlar