Başkan Yaşar: Sakın karamsar olmayın

CHP Yenimahalle Belediye Başkan adayı ve mevcut Başkan Fethi Yaşar, Serhat Mahallesi sakinlerine “Televizyonları açtığınızda çocuklarınızın, torunlarınızın nasıl bir ülkede yaşayacağından endişe duyduğunuzu biliyorum.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Yaşar: Sakın karamsar olmayın

CHP Yenimahalle Belediye Başkan adayı ve mevcut Başkan Fethi Yaşar, Serhat Mahallesi sakinlerine “Televizyonları açtığınızda çocuklarınızın, torunlarınızın nasıl bir ülkede yaşayacağından endişe duyduğunuzu biliyorum. Esnaf olarak, işçi olarak sıkıntıdasınız. Fakat sakın karamsar olamayın. Bu ülkenin temelleri, Mustafa Kemal Atatürk tarafından sağlam atıldı” diye seslendi.

    Başkan Yaşar, Serhat Mahallesi'nde bulunan Tektaş Düğün Salonu’nda vatandaşlarla bir araya geldi. CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ali Buçan ve Serhat Mahalle Muhtarı Bahadır Koç’un da katıldığı programda yüzlerce kişinin tezahüratlarıyla karşılanan Yaşar, konuşmasıyla da büyük alkış aldı.
    
    5 yıl boyunca yaptığı yatırımları ve yeni projelerini anlatan Yaşar, “Hizmet üretirken yüreğime güvendim, beynime güvendim, Yenimahalle halkına güvendim. Şimdi sizlerin de desteği ile bir 5 yıl daha ilçemize güzellikler katacağız” ifadelerini kullandı. Yaşar, yeni dönemde ise çok büyük ve donanımlı bir kültür merkezini Serhat Mahallesi’ne kazandıracaklarının müjdesini verdi.

    İnsanların siyasete küstüğüne ve siyasilere güveninin kalmadığına dikkat çeken Yaşar, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Yaşar, “Bu ülke sınırlarında yaşayan her yurttaş; ırkı, dili, dini, mezhebi ne olursa olsun Türkiye Cumhuriyeti’nin eşit yurttaşıdır. Farklılıklarımız bizim zenginliğimizdir. Benim dünyamda ayrıştırma yok. Bir oldukça, yumruk oldukça daha da güçleneceğiz” dedi.

    MAHALLELİDEN TEŞEKKÜR

    Muhtar Bahadır Koç ise 30 Mart Yerel Seçimleri’nin huzur ortamında geçmesini temenni ederek “Oy kullanırken hizmet edeceğine inandığımız kişilere sahip çıkalım. Fethi Yaşar, bugüne kadar mahallemize çok büyük hizmetler yaptı. Verdiği sözleri fazlasıyla yerine getirdi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.” dedi. CİHAN

Yorumlar