Başkan Yaşar, Romanları ziyaret etti

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Roman vatandaşlara hediye ettiği Romanlar Derneği’nin alt katına Yukarı Yahyalar Seçim İletişim Merkezi'ni açtı.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Yaşar, Romanları ziyaret etti

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Roman vatandaşlara hediye ettiği Romanlar Derneği’nin alt katına Yukarı Yahyalar Seçim İletişim Merkezi'ni açtı. Romanların coşkuyla karşıladığı Yaşar, “Seçim büromuzun hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Sizin de desteğinizle daha çok güzel işler yapacağız. Ben sizin kardeşinizim bana sahip çıkın, ben de yaşadığım sürece sizlere sahip çıkacağım.” dedi.

    Yenimahalle Yukarı Yahyalar Mahallesi’nde yaşayan çok sayıda Roman vatandaş Başkan Yaşar’ı coşkuyla karşıladı. Roman havası eşliğinde karşılanan Yaşar, Yenimahalle Belediyesi tarafından tadilatı yapılan Romanlar Derneği’nin alt katını seçim bürosu olarak açtı.

    İLÇEDE ROMAN HAVASI

    Açılıştan önce mahallede yaşayan çocuk, genç, yaşlı, kadın, erkek tüm Romanlar, Roman şarkıları eşliğinde coştu. Ankara Romanlar Derneği Başkanı Meşe, Yenimahalle Belediyesi’ne katkılarından dolayı teşekkür etti. Meşe, “Bizleri yalnız bırakmayan Başkanımız Fethi Yaşar’a Romanlar adına saygılarımı sunuyorum. Sizden önce kimse kapımızı çalıp da bir ihtiyacınız var mı diye sormadı. Bizi yok saydılar. Yaklaşık 5 yıldır Roman camiasına göstermiş olduğunuz dayanışma ve hoşgörüyle bizlerin gönlünde taht kurdunuz. Ayrıca istihdam yaratıp sorunlarımızı anında çözdünüz. Siz bizim hem ağabeyimiz hem de babamızsınız.” şeklinde konuştu.

    BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

    'En büyük başkan Yaşar Başkan' sloganları eşliğinde konuşma yapan Yaşar, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Dini, dili, ırkı ne olursa olsun herkesin bir arada barış içinde yaşayabileceğini kaydeden Yaşar, “Göreve geldiğim günden bu yana eşit yurttaşlık ilkesiyle hareket ettim. Hiçbir vatandaşımızı bir diğerinden ayırmadım. Bu ülkeyi beraber kurduk, beraber yaşatmaya devam edeceğiz. Belediye bir kamu kurumu olduğu için asla siyaset yapmıyorum. Benim gibi düşünen düşünmeyen herkese hizmet götürüyorum. Sizleri bu ülkede birlikte yaşadığınız insanlardan ayrıştırmalarına, ötekileştirmelerine asla izin vermeyiniz.” ifadelerini kullandı. CİHAN

Yorumlar