Başkan Yaşar, öğretmenlere seslendi

Ankara’daki Nar Koleji, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı ağırladı.    Nar Koleji Müdürü Levent Çakmak, Nar Çiçekleri Anaokulu Müdürü Sakine Kızıloluk ve öğretmenlerle bir araya gelen Başkan Yaşar’a yardımcıları da eşlik etti.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Yaşar, öğretmenlere seslendi

Ankara’daki Nar Koleji, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı ağırladı.

    Nar Koleji Müdürü Levent Çakmak, Nar Çiçekleri Anaokulu Müdürü Sakine Kızıloluk ve öğretmenlerle bir araya gelen Başkan Yaşar’a yardımcıları da eşlik etti. Eğitime her şeyden daha fazla önem verdiklerini belirten Yaşar, devlet okullarını da özel okul seviyesine çıkarmak için çaba gösterdiklerini ifade etti.

    Çocukların daha iyi koşullarda eğitim alması için Yenimahalle’deki okulları onardıklarını, eksiklerini giderdiklerini kaydeden Yaşar, “Bu ülkenin geleceği çocuklar için elimden gelen her şeyi yapıyorum. Hizmeti halk yararına yapıyorum. İçinden geçtiğimiz şu zor günlerde siz öğretmenlerimize büyük görev düşüyor. Öğrencilerinize en iyi eğitimi ve öğretimi vermelisiniz. Ülkemizdeki asıl sorun üretimsizlik, gelir dağılımındaki eşitsizlik, yoksulluk. Bunları ancak bilinçli nesiller sayesinde ortadan kaldırabiliriz.” şeklinde konuştu.

    YAŞAR’A ÇİÇEK

    Yaşar’ı ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Hüseyin Turhan, “Yenimahalle Belediyesi olarak yaptığınız yatırımlardan ve hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Her zaman yanınızdayız. Sizinle gurur duyuyoruz.” dedi.
    
    Konuşmalarının ardından Ayla Turhan tarafından Yaşar’a çiçek takdim edildi. Yaşar, daha sonra öğretmenlerle yemekte bir araya geldi. CİHAN

Yorumlar