Başkan Yaşar, Karaözüller gecesinde

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Karaözü Dernek üyeleriyle bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Yaşar, Karaözüller gecesinde

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Karaözü Dernek üyeleriyle bir araya geldi. Yenimahalle Belediyesi İlk Adım Salonu’nda düzenlenen birlik ve beraberlik yemeğine katılan Yaşar, misafirlerden de büyük ilgi gördü. Dernek yemeğine katılan ünlü piyanist Fazıl Say’ın babası Ahmet Say da Yaşar’a kendi resminden yapılmış bir karikatür hediye etti.

    Yaşar’ın yaptığı hizmetlerle gönlünü fethettiğini belirten Say, Karaözülü vatandaşlar adına da Yaşar’a teşekkür etti. Hemşeri derneklerine büyük önem veren Yaşar, 1969 yılından beri Yenimahalle’de küçük bir yerde faaliyet gösteren Karaözü Derneği’ne, Yenimahalle Kapalı Pazar Yeri’nde bir de yer tahsisi sözü verdi. Yaşar, “Hemşehri derneklerine büyük önem veriyorum. İnsanlar yaşadığı şehirlerde kendi kültürünü, geleneklerini de devam ettirmeli. Vatandaşlarımızın komşuluk bilincini devam ettirmelerini, hemşerileriyle tanışıp, sağlam dostluk kurmalarına büyük önem veriyorum. Her derneği eşit mesafede durduk. Taleplerini dinledik, elimizden geldiğince yardımlarımızı yaptık. Oy verdi, vermedi diye düşünmedik. Bugün de buraya Belediye Başkanı olarak değil Fethi Ağabeyiniz olarak katıldım.” diye konuştu.

    FAZIL SAY’IN BABASI DA YENİMAHALLE’DE

    Ünlü Piyanist Fazıl Say’ın Ankara Yenimahalle’de ikamet eden 79 yaşındaki babası Ahmet Say, hizmetlerinden dolayı Yaşar’a teşekkür ederek bir karikatür hediye etti. “Nice belediye başkanları gördüm ama Fethi Yaşar dürüstlüğü ve hizmetleriyle gönlümü fethetti. Başka bir belediye başkanı gelecek olsaydı ben bugün buraya katılmazdım” diyen Say’a Yaşar da teşekkürlerini sundu. CİHAN

Yorumlar