Başkan Yaşar, Kahveciler Odası’nı ziyaret etti

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara Kahveciler ve Esnaf Odası Başkanı İsa Güven ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Yaşar, Kahveciler Odası’nı ziyaret etti

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara Kahveciler ve Esnaf Odası Başkanı İsa Güven ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. İşletmecilerin sorunlarını, istek ve şikâyetlerini dinleyen Yaşar, kahvehanelerin insanların bir araya geldiği sosyalleşme alanları özelliği taşıdığını söyledi.

    Toplumsal yaşamın içerisinde önemli bir yer tutan kahvehanelerin, en ucuz eğlence mekânlarından biri olduğunu dile getiren Güven, “Bin 850 üyemiz var ve bu üyelerimizden yaklaşık 553’ü Yenimahalle semtinde yer alıyor. Esnaflarımızdan sizinle ilgili güzel şeyler duyuyoruz. Yenimahalle şu anda gerçekten altın çağlarından birini yaşıyor. Sadece kahveci esnafı adına değil, tüm esnaflar adına size çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ederiz. Halkına iyi hizmet sunanları kimse unutmaz ve bırakmaz.” dedi.

    KÜTÜPHANELİ KIRAATHANE

    Kıraathane kültürünü Yenimahalle'de yaşatmak için çalışacağını belirten Yaşar, “Kıraathaneler ülkenin sorunlarının tartışıldığı, birlik, sevgi ve kardeşliğin ön plana çıktığı önemli sosyal yaşam alanlarından biridir. Sizinle birlikte hareket edelim ve kahvehanelerle ilgili projeler uygulayalım. Tüm kıraathanelerde kültürü geliştirmek için çalışmalar yapalım. Her kıraathanede bir kütüphane bulunduralım. Bunları el birliği ile yapalım. Diğer ülkeler kültürlerine ve tarihlerine sahip çıkıyor, biz de kültürümüzü aydınlık geleceklere taşımak için elimizden geleni yapalım.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar