Başkan Yaşar, kadın hemşerilerini ağırladı

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Afyonkarahisar Sandıklı ilçesinden gelen kadın hemşerilerini ağırladı. Sandıklılı kadınların 'Güçlü kadınlar, güçlü toplum' parolasıyla kurduğu Gönüllü Hanımlar Derneği’nin üyeleri...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Yaşar, kadın hemşerilerini ağırladı

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Afyonkarahisar Sandıklı ilçesinden gelen kadın hemşerilerini ağırladı. Sandıklılı kadınların 'Güçlü kadınlar, güçlü toplum' parolasıyla kurduğu Gönüllü Hanımlar Derneği’nin üyeleri ziyarette, Yaşar’a memleketinden bolca selam getirdi.

    Makamında gün aşırı birçok sivil toplum kuruluşunu ağırlayan Yaşar, Sandıklılı hanımlara anlamlı ziyaretleri için teşekkür etti. Sandıklı’nın ekonomik ve sosyolojik olarak daha güçlü olması için sivil toplum kuruluşlarının çok önemli olduğunu da dile getiren Yaşar, “Özellikle kadın sivil toplum örgütlerinin Sandıklı gibi ilçelerde artması beni sevindiriyor. Sizin de dediğiniz gibi güçlü kadılar güçlü bireyler yetiştirirler” diyerek dernek üyelerini tebrik etti.

    Derneğin çalışmaları hakkında bilgi veren Sandıklı Gönüllü Hanımlar Derneği Başkanı Uzman Doktor Melek Yavuz, yapacakları projeler hakkında Yaşar’dan görüş aldı. Karşılıklı fikir alışverişinin ardından Yavuz, “Sandıklı’da gerçekten rol modelsiniz. Orada birçok insan sizden bahsediyor. Özellikle son seçimde elde ettiğiniz başarı, Sandıklı’da herkesi sevindirdi. Biz de sizinle tanışmak ve fikirlerinize danışmak için ziyaret etmek istedik” diye konuştu.

    Sandıklı’yı sıkça ziyaret ettiğini belirten Yaşar, "Sivil toplum kuruluşlarını her zaman desteklemeye hazırız. Çünkü medeni toplumların denetleyicileri sivil toplum örgütleridir. Doğru eylemleri alkışlayıp destekleyen, yanlış eylemleri de tarafsızca toplumun geleceği için eleştiren kuruluş olacağınıza inanıyorum. Çok daha başarılı ve kalıcı olacağınızı düşünüyorum." dedi. CİHAN

Yorumlar