Başkan Yaşar, Çamlıderelilere Tepekule’yi anlattı

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Çamlıdere ve Doğa Dostları Derneği Başkanı Faruk Çalışıcı ve beraberindeki dernek üyelerini makamında ağırladı. Konuklarına dev proje Tepekule hakkında bilgiler veren Yaşar, "Tepekule,...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Yaşar, Çamlıderelilere Tepekule’yi anlattı

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Çamlıdere ve Doğa Dostları Derneği Başkanı Faruk Çalışıcı ve beraberindeki dernek üyelerini makamında ağırladı. Konuklarına dev proje Tepekule hakkında bilgiler veren Yaşar, "Tepekule, Şentepe’yi canlandıracak. Muhteşem bir Ankara manzarası sunan mekan, yaz-kış cıvıl cıvıl olacak." dedi.

    5 yıl boyunca Yenimahalle’ye kalıcı eserler bıraktıklarını belirten Yaşar, Tepekule projesine ayrı bir önem verdiğini anlattı. Bu projede resim, film ve heykel atölyeleri, açık-kapalı kafeteryalar, amfi tiyatro, açık sergi ve sinema alanı, sanatçı sokağı, gözlem kulesi ve seyir terasları ve dükkanların yer alacağını söyleyen Yaşar, yöresel ürünlerin satılacağı bu dükkanlardan hemşehri derneklerinin yararlanabileceğini ifade etti.

    Dernek Başkanı Faruk Çalışıcı ise Yenimahalle Belediyesi’nin hizmetlerinden övgüyle söz etti. Fethi Yaşar’ın herkesin ağabeyi olduğunu ifade eden Çalışıcı, "Herkesi kucaklayan birleştirici tavrınız ve birlik, beraberlik mesajlarınızla tüm Türkiye’ye örnek bir belediye başkanı oldunuz." dedi.

CİHAN

Yorumlar