Başkan Yaşar, 27 yıllık iskan sorununu çözdü

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ilçede 27 yıldır iskan sorunu yaşayan aileleri tapularına kavuşturuyor.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Yaşar, 27 yıllık iskan sorununu çözdü

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ilçede 27 yıldır iskan sorunu yaşayan aileleri tapularına kavuşturuyor.

    Başkan Yaşar, İmar Affı Kanunu kapsamında Demetevler, Demetlale, Demetgül, Yeşilevler, Özevler, Karşıkaya gibi bölgelere inşa edilen binaların iskan sorununu da yüzde 95 oranında çözerek vatandaşların 27 yıllık hasretine son verdi.

    Karşıkaya Seçim İletişim Merkezi’nde mahalle sakinleriyle bir araya gelen Yaşar, İmar Affı Kanunu kapsamında yapılmış 2 binaya daha iskan verdi. Yeni dönemde de vatandaşların tapu sevincine ortak olmaya devam edeceklerini kaydeden Yaşar, “Dişinizden, tırnağınızdan artırarak aldığınız bu evlere aslında tapularınızı alınca kavuşuyorsunuz. Sudan sebeplerle iskanları verilmeyen binlerce binanın iskanlarını 5 yılda vatandaşlara verdik, vermeye de devam edeceğiz. Artık evlerinizi değerinde alıp, değerinde satacaksınız. Ben bu mahallenin bir çocuğuyum. Size en iyi hizmeti vermek, yüzünüzü güldürmek için çalıştım. Yaklaşık 30 senedir çözülemeyen bir sorunu çözüme kavuşturduk. Bizim görevimiz düğümleri çözmek.” dedi.

    DAHA GÜZEL BİR KARŞIYAKA VAADİ

    Yeni dönemde daha güzel bir Karşıkaya sözü veren Yaşar, “Yenimahalle, herkesin yaşamak için imrendiği bir ilçe haline geldi. Bir 5 yıl daha Yenimahalle’ye hizmet etmeye talibim. Bu 5 yılda sizlere, sokak ve mahallelere harcama yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

    Konuşmasının ardından bina sakinlerine iskan belgelerini takdim eden Yaşar, vatandaşlardan büyük alkış aldı. CİHAN

Yorumlar