Başkan Uludağ’a, Durak ve Rektör Ersoy’dan hayırlı olsun ziyareti

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’a, eski Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, Bilim Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof.

Google Haberlere Abone ol
Başkan Uludağ’a, Durak ve Rektör Ersoy’dan hayırlı olsun ziyareti

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’a, eski Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, Bilim Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Ersoy ile Sarıçam’da faaliyet gösteren amatör spor kulüplerinin yöneticileri hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Başkan Uludağ’ı son olarak eski Büyükşehir Belediye başkanlarından Aytaç Durak ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Bilal Uludağ, Durak’ın Adana’ya önemli hizmetleri olan ve siyasetin bilgi birikimi ve deneyimi olan siyasetçi olduğuna dikkat çekerek, “Her zaman sizlerin deneyim ve bilgi birikiminizden faydalanacağız.” dedi. Eski Başkan Durak ise Başkan Uludağ'ı seçimlerde gösterdiği başarıdan dolayı kutladı ve Sarıçam’da başarılı hizmetler yapacağına inandığını söyledi.

Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Ersoy da Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Rektör Ersoy, Başkan Bilal Uludağ'ı başkanlığa seçilmesinden dolayı kutladı ve bu görevinde başarılar diledi. Yeni üniversitenin kampüs alanının Sarıçam’da olacağını ve belediye ile sürekli diyalog içinde olacağını belirten Ersoy, Sarıçam’ın ufkunun açık olduğunu söyledi. Başkan Bilal Uludağ ise Çukurova Üniversitesi'nden sonra Bilim Teknoloji Üniversitesi'nin de bu bölgede yapılacak olmasının Sarıçam için şans olduğunu, bu şansın iyi kullanılması gerektiğine dikkat çekti.

Sarıçam’da faaliyet gösteren amatör spor kulüplerinin yönetici ve başkanları da Başkan Bilal Uludağ’ı makamında ziyaret etti. Sarıçam Burukspor Başkanı Cabbar Konuk, İncirlikspor Kulüp Başkanı Vedat Karadağ, Suluca Organize Sanayispor Başkanı Ertuğrul Aytekin, Baklalıspor Kulüp Başkanı Murat Mert ve Kürkçülerspor Kulüp Başkanı Metin Eker ziyaretlerinden amatör kulüplerin faaliyetleri hakkında bilgi sundular. Başkan Bilal Uludağ ise amatör spor kulüplerinin önemini bildiğini belirterek, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da belediyenin imkanları doğrultusunda desteklerinin devam edeceğini kaydetti. CİHAN

Yorumlar