Başkan Uludağ: Çok güzel hizmetler yapacağız

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ilçenin yüz ölçümü bakımından çok geniş bir alana sahip olduğunu belirterek, buna rağmen çok güzel hizmetler yapacaklarını söyledi. Başkan Bilal Uludağ, kendisini ziyaret eden Adana Yörük Türkmen...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Uludağ: Çok güzel hizmetler yapacağız

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ilçenin yüz ölçümü bakımından çok geniş bir alana sahip olduğunu belirterek, buna rağmen çok güzel hizmetler yapacaklarını söyledi.

Başkan Bilal Uludağ, kendisini ziyaret eden Adana Yörük Türkmen Derneği Başkanı Adem Demir ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti. Dernek Başkanı Adem Demir, Sarıçam’ın gelişmekte olan bir ilçe olması nedeniyle bir çok sorununun bulunduğunu belirtti. Belediyenin işinin pek kolay olmadığını belirten Demir, bu zor süreçte Başkan Uludağ’ın yanında olduklarını vurguladı. Demir, “Aynı yörenin insanı olarak bu makama seçilmenizden dolayı onur duyuyoruz. Belediyelerden halkın beklentisinin yüksek ve sitemin de çok olduğu yerlerdir. Bu nedenle işiniz zordur. Biz bu süreçte size her zaman destek olmaya hazırız. ” diye konuştu. Başkan Bilal Uludağ da belediye olarak zoru başaracak güç ve kararlılıkta olduğunu ifade etti.

Uludağ, daha sonra Adana Koza İş Kadınları Derneği (AKİK) Yönetim Kurulu Başkanı Arzu Göktepe ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti. Başkan Bilal Uludağ, AKİK yöneticilerini kabulde yaptığı açıklamada ise Çukurova Üniversitesi'nde 40 bin öğrencinin eğitim gördüğünü belirterek bunun yarısını Sarıçam’a çekmeleri halinde ilçenin büyük bir atılım yapacağını söyledi. Baraj yolunun potansiyelinin daha fazlasının Sarıçam’da olduğunu belirten Bilal Uludağ şunları söyledi: “Artık yeni bir üniversite kuruluyor. Büyük bir stadyumun buraya yapılıyor olması bu bölgenin potansiyelini daha da arttırıyor. Şimdiden çok sayıda müteahhit firmanın Sarıçam’da çok katlı binalar ve siteler yapmak için girişimleri var. Yine alış veriş merkezi yapmak isteyenler var. Tüm bu yatırımlar Sarıçam gelişecek ve bizlerde önemli hizmetleri yapacağız.”

CİHAN

Yorumlar