Başkan Uludağ Buruk’ta park ve yollarda inceleme yaptı

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Buruk Cumhuriyet ve İstiklal mahallelerinde belediyenin yapmış olduğu hizmetleri inceledi. Başkan Uludağ, Buruk Camii'nde Sarıçam Müftülüğü tarafından kuran kursu öğrencileri yararına düzenlenen...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Uludağ Buruk’ta park ve yollarda inceleme yaptı

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Buruk Cumhuriyet ve İstiklal mahallelerinde belediyenin yapmış olduğu hizmetleri inceledi.

Başkan Uludağ, Buruk Camii'nde Sarıçam Müftülüğü tarafından kuran kursu öğrencileri yararına düzenlenen kermesin açılışına katıldı. Cami İmamı Ramazan Özen’in duasının ardından İlçe Müftü Vekili Ahmet Arıkan ile birlikte kermesin kurdelesini kesen Başkan Uludağ, yufka açan kadınlarla bir süre sohbet etti.

Eski Buruk Belediyesi’nin hizmet binasına gelerek park ve bahçeler müdürlüğünün çalışmaları hakkında bilgi alan Uludağ, belediyenin yol bakım ve yama çalışmalarını inceledi. İstiklal Mahallesinde bulunan bir parkı gezen Başkan Uludağ, vatandaşlarla da sohbet ederek sorunlarını dinledi. Parkın elden geçirerek daha düzenli ve mahalle halkının ihtiyacını karşılayacak hale getirilmesini isteyen Bilal Uludağ, Buruk bölgesinin alt yapısının yapımı için ASKİ ile bir çalışma yürüttüklerini söyledi.

CİHAN

Yorumlar