Başkan Uludağ, bayramda yaşlıları ve engellileri unutmadı

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Ramazan Bayramı'nda yaşlı ve engellileri de ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Bu arada yaşlılıktan dolayı yürüme güçlüğü çeken bir çifte de tekerlekli sandalye hediye etti. Başkan Bilal Uludağ,...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Uludağ, bayramda yaşlıları ve engellileri unutmadı

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Ramazan Bayramı'nda yaşlı ve engellileri de ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Bu arada yaşlılıktan dolayı yürüme güçlüğü çeken bir çifte de tekerlekli sandalye hediye etti.

Başkan Bilal Uludağ, bayram ziyaretleri kapsamında, Sarıçam ilçesinin Çaylı Mahallesi'nde ikamet etmekte olan Kenan ve Guize Yavan çiftini evlerinde ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Yaşlı çiftin ellerini öperek bayramlarını kutlayan Başkan Bilal Uludağ, bir de sürpriz yaptı. Yaşlılıktan dolayı yürüme güçlüğü çeken Kenan Yavan’a tekerlekli sandalye veren Başkan Bilal Uludağ, yaşlıların duasını aldı.

Başkan Uludağ, ekonomik durumu iyi olmayan bu aileye sosyal belediyecilik kapsamında destek olduklarını belirterek, “Umarım Kenan amcamız bu tekerlekli sandalye ile bundan sonra hayatını biraz daha kolaylaştırır." dedi.

Başkan Bilal Uludağ’ın bu ziyaretinde Belediye Meclis Üyesi Tahsin Şahin’de bulundu. Başkan Bilal Uludağ, bayram ziyaretlerinde farklı sosyal çevrelere ziyaretlerini sürdürüyor.

CİHAN

Yorumlar