Başkan Tuna'dan yeni bağlanan mahallelere hizmet sözü

Mersin merkez Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, seçimler sonrasında ilçeye bağlanan mahallelere gereken hizmetlerin verileceğini belirtti. Tuna hafta sonu, Yavca, Kavaklıpınar, Kurudere, Arslanköy ve Musalı mahallerini ziyaret ederek muhtar,...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Tuna'dan yeni bağlanan mahallelere hizmet sözü

Mersin merkez Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, seçimler sonrasında ilçeye bağlanan mahallelere gereken hizmetlerin verileceğini belirtti.

Tuna hafta sonu, Yavca, Kavaklıpınar, Kurudere, Arslanköy ve Musalı mahallerini ziyaret ederek muhtar, vatandaş ve esnaflarla görüştü. Söz konusu mahallelerde hayata geçirecekleri hizmet ve projelerle ilgili incelemelerde bulunan Tuna, kendilerine gösterdikleri destek ve teveccühten dolayı tüm mahalle sakinlerine teşekkür etti. Belediyelerine yeni bağlanan mahallerde kısa, orta ve uzun vadede planlar yaparak, seçim öncesinde ne söz verdilerde önümüzdeki beş yıl içerisinde hayata geçireceklerini anlatan Tuna şöyle devam etti: "Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ile birlikte el ele vererek Toroslar’ı daha yaşanılabilir bir ilçe konuma getireceğiz. Yeni çıkan 6360 sayılı yasa ile belediyemize bağlanarak mahalleye dönüşen 32 köy ve 5 beldemizi ziyaret ederek, teknik incelemeler yapıyoruz. Muhtarlarımızla sürekli iletişim ve istişare halindeyiz. Bu mahallerimizde üretimi daha da arttırmak için yeni çalışmalar yapacağız ve halkımızı üretime teşvik edeceğiz. Yapılacak bu çalışmaların, halkımızın ev ekonomisine katkı sağlayacağı gibi ülke ekonomisine de katkısı olacaktır."

CİHAN

Yorumlar