Başkan Trabzon, son yolculuğuna dualarla uğurlandı

Samsun’un Terme ilçesinde 1981–1987 yılları arasında görev yapan eski Belediye Başkanı Fahri Trabzon ebedi yolculuğuna dualarla uğurlandı. Terme Ticaret Borsası Başkanı Haluk Trabzon'un da babası olan Fahri Trabzon’a ilk tören görev...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Trabzon, son yolculuğuna dualarla uğurlandı

Samsun’un Terme ilçesinde 1981–1987 yılları arasında görev yapan eski Belediye Başkanı Fahri Trabzon ebedi yolculuğuna dualarla uğurlandı. Terme Ticaret Borsası Başkanı Haluk Trabzon'un da babası olan Fahri Trabzon’a ilk tören görev yaptı belediye önünde gerçekleştirildi. Törenden sonra İlçe Müftüsü Recep Apaydın dua etti.

BELEDİYE BAŞKANLIĞI DÖNEMİNDE HİÇ MAAŞ ALMADI

Resmi törende konuşma yapan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, “Termemize değer katan eski Belediye Başkanlarımızdan Fahri Trabzon abimizin hayata veda etmesi bizi derinden üzdü. Terme Belediye Başkanı ve ekibim adına ailesine, sevenlerine Allahtan sabır diliyorum. Kıymetli büyüğümüz Fahri Başkanın Terme için yaptığı büyük hizmetler adına kendisine teşekkür ediyorum. Termeye kazandırdığı hizmetlerinin yanı sıra, örnek davranışı ile de bizlere örnek olmuştur. Belediye başkanlığı döneminde kendisine tahsis edilen maaşını da hiç kullanmayarak, çeşitli kurumlara bağışlayarak kendisini halka hizmete adayarak bizlere örnek olmuştur. Vatandaşlar arasında da fedakâr ve hayırsever başkan olarak bilinen büyüğümüze Allahtan rahmet diliyoruz dedi. Başkan Kul, kendini halka hizmete adayanlar hiç unutulmayacaktır, bizlerde seni unutmayacağız Fahri başkan." şeklinde konuştu.

Cuma namazından sonra Terme Pazar Camii'nde kılınan cenaze namazına Terme Kaymakamı Fahri Meral, Samsun CHP Milletvekili İhsan Kalkavan, Samsun eski dönem vekillerinden Fatih Öztürk, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Atalay, Sivil Tplum Başkanları, Oda Başkanları, İş adamları ve vatandaşlar katıldı. Cenaze namazının ardından Fahri Trabzon, aile kabristanlığına defnedildi. Halil Trabzon’un oğlu Terme Ticaret Borsası Başkanı Haluk Trabzon taziyeleri kabul etti.

CİHAN

Yorumlar