Başkan Tok: Projelerimizle İlkadım'ı 2023 yılı vizyonuna hazırlıyoruz

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, yaptıkları projeler ve çalışmalar ile ilçeyi 2023 yılı vizyonuna hazırladıklarını belirtti. Başkan Tok, “İlkadım, Cumhuriyetimizin 100. yılına hız kesmeden, duraksamadan çalışarak adımıza...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Tok: Projelerimizle İlkadım'ı 2023 yılı vizyonuna hazırlıyoruz

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, yaptıkları projeler ve çalışmalar ile ilçeyi 2023 yılı vizyonuna hazırladıklarını belirtti. Başkan Tok, “İlkadım, Cumhuriyetimizin 100. yılına hız kesmeden, duraksamadan çalışarak adımıza yakışır gelişmişlik ve modernlikte girecek.” dedi.

“GECE GÜNDÜZ DEMEDEN YORULMADAN ÇALIŞIYORUZ”

Cumhuriyetin 100. yılı 2023 yılına son sürat hizmetlerle modern projelerle hazırlandıklarını belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “5 yıllık aranın ardından ilçemizin dümenine ekibimiz ile birlikte tekrar geçtik. Başbakanımızın Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi duraklamak, mola vermek, idare-i maslahatla yetinmek gibi bir seçeneğimiz asla olmaz. Artık gece gündüz demeden halkımıza hizmet yolunda yarış içerisindeyiz. Azim ve hırsla İlkadım’ın namına yakışır bir şekilde Cumhuriyet’imizin 100. Yılı olan 2023 yılına hazırlanıyoruz. 'İlkadımlı olmak ayrıcalıktır' diyerek çıktığımız bu kutsal hizmet aşkımızla vatandaşlarımızın daha modern bir ilçede yaşatabilmek için elimizden gelenden daha fazlasını yapmaya hazırız.” diye konuştu.

“İLKADIM EKONOMİNİN KALBİ”

Samsun ekonomisinin kalbinin İlkadım’da attığını belirten başkan Tok, “Karadeniz’in incisi Samsun ilimizde ekonomiye yöne veren ilçemiz her geçen gün daha da büyümekte daha da gelişmekte. Esnaflarımızın her zaman yanında olmak onlarla bilgi alışverişi yapmak bu büyük ilçemizi daha da ileriye taşıyacaktır.” şeklinde konuştu.

“İLKLERİN ŞEHRİ İLKADIM”

İlkadım’da kültürel anlamda ilklerin yaşandığını söyleyen başkan Erdoğan Tok şöyle konuştu: “Gerek gençlerimiz gerek miniklerimiz gerekse yaşlılarımız için İlkadım’da kültürel dallarda her türlü etkinliklerimizi yaptık ve gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Kültürden yoksun kalmış bir milleti hayata bağlamak topluma faydalı bir birey haline getirmek zordur. Bizler de İlkadım ilçesi olarak bölgemizde büyük önem verdiğimiz kültürel etkinlikler ile Cumhuriyetimizin 100 yılı, 2023 yılına kültür seviyesi yüksek olarak gireceğiz.” CİHAN

Yorumlar