Başkan Tok: Eşit ve adaletli hizmet yapacağız

AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltıda konuşan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Yaptığımız hizmetlerimizi ayrım yapmadan bu şehirde nefes alan tüm halkımıza sunuyoruz." dedi.İlkadım Belediyesi Acem...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Tok: Eşit ve adaletli hizmet yapacağız

AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltıda konuşan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Yaptığımız hizmetlerimizi ayrım yapmadan bu şehirde nefes alan tüm halkımıza sunuyoruz." dedi.

İlkadım Belediyesi Acem Tekkesi'nde bir araya gelen AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve partililer kahvaltı programında buluştu.

“KAZANAN İLKADIM OLDU”

Yapılan hizmetlerin projelerin şahıslara veya kurumlara özel olarak değil Samsun'da yaşayan tüm vatandaşlara yapıldığını belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Sayın Milletvekilime ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Seçim çalışmalarımızın başından sonuna kadar hep destekçimiz oldu. Yanımızda durdu. Ben, Sayın Milletvekilimiz Mustafa Demir'den bundan sonraki süreçte de bizlere destek olacağını biliyorum. 2014 seçimlerinde kazanan şahıslar değil, kazanan İlkadım oldu. Samsun oldu. Türkiye oldu. Seçim süresince nasıl çalıştıysak, nasıl koştuysak şimdi de aynı şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. AK Parti ailesi olarak yaptığımız hizmetleri ve projelerimizi ayrım yapmadan şehrimizde yaşayan tüm halkımıza sunuyoruz. Halkımız bizleri Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısına dimdik çıkardı. Bizlerde vatandaşlarımızı yaşamlarını sürdürdüğü ilçelerinde başları dik bir şekilde gezdireceğiz. Milletvekilimiz Mustafa Demir'e tekrar ziyaretlerinden ötürü sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum." diye konuştu.

"DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ"

30 mart seçimlerinden sonra İlkadım olarak daha çok çalışılması gerektiğini belirten AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir; "Halkımızın 30 Mart seçimlerinde tekrar İlkadım İlçesi'nde ki belediye hizmetlerinde halkımız Erdoğan Tok kardeşimize emanet etti. Bundan sonraki en büyük görevimiz yorulmadan çalışmak her taşın altında elimizi koymak. Başkanımıza tekrar hayırlı uğurlu olsun diliyorum Allah hiçbir zaman mahcup etmesin." diye konuştu.

Kahvaltı programından sonra İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u makamında ziyaret eden AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, Başkan Tok'a tekrar tebriklerini iletti. CİHAN

Yorumlar